PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ld’A pregunta per les xifres d’inversió estrangera

La força blava va detallar en un comunicat que el cap de Govern, Toni Martí, va referir-se durant el debat d’orientació política

Per EL PERIÒDIC

El conseller general del Grup Parlamentari Liberal, Jordi Gallardo.
El conseller general del Grup Parlamentari Liberal, Jordi Gallardo. | TONY LARA
El conseller general del Grup Parlamentari Liberal, Jordi Gallardo, va enviar a Sindicatura diferents preguntes al voltant de les xifres d’inversió estrangera consolidades. La força blava va detallar en un comunicat que el cap de Govern, Toni Martí, va referir-se durant el debat d’orientació política, a «les xifres d’inversió estrangera formalitzades com a exemple de consolidació del procés d’obertura econòmica». 
 
En la nota, el grup parlamentari demana al Govern detallar, entre d’altres aspectes, quin grau d’acompliment de la inversió formalitzada han realitzat els plans d’empresa presentats des del 2012 fins a la data d’avui, o quin ha estat l’impacte que ha suposat per a l’economia andorrana la part d’inversió formalitzada que s’ha realitzat des del 2012.
 
També, els liberals demanen pel nombre de persones contractades pel Govern procedents del servei d’ocupació durant el 2015 i poder tenir una còpia dels estudis museogràfics i museològics del projecte del futur Museu Thyssen d’Escaldes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT