PUBLICITAT

Andorra La Vella

Acord per afavorir la mobilitat europea dels universitaris

L’UdA i la UOC signen dues noves addendes que amplia la col·laboració

Per EL PERIÒDIC

Nicolau i Planell signen les dues noves addendes al Conveni, ahir.
Nicolau i Planell signen les dues noves addendes al Conveni, ahir. | UDA
La Universitat d’Andorra (UdA) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) han acordat fer un pas més en la col·laboració que totes dues universitats han dut a terme des del 1996, i facilitar que els estudiants de màster de la UOC puguin obtenir també una titulació de màster andorrana, a través de l’UdA, i recíprocament. Inicialment, es preveu començar aquesta oferta de dobles titulacions de màster per als programes d’Administració d’empreses (MBA) i d’Enginyeria informàtica, amb l’objectiu de fer-la extensiva de manera progressiva a altres titulacions.
 
El rector de l’UdA, Miquel Nicolau, i el rector de la UOC, Josep A. Planell, van signar ahir dues noves addendes al Conveni marc de col·laboració entre les dues universitats, amb l’objecte d’ampliar els programes de mobilitat, de doble titulació i d’intercanvi d’assignatures. Fins ara, la col·laboració entre les dues institucions ja permetia als seus estudiants l’obtenció del títol oficial de bàtxelor de l’Estat andorrà a través de l’UdA amb la superació de 180 crèdits i l’obtenció del títol oficial de grau de l’Estat espanyol a través de la UOC, amb la superació de 60 crèdits addicionals. Els nous acords estenen aquesta possibilitat als estudis de segon cicle (màsters), i permeten, a banda, ampliar l’oferta d’assignatures optatives.

Titulacions oficials / L’UdA i la UOC refermen així la voluntat de facilitar al màxim als seus estudiants la mobilitat dins de l’entorn de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES), establint procediments que permeten als estudiants respectius obtenir (després d’haver complert prèviament els requisits d’accés) les corresponents titulacions oficials a Andorra i a Espanya. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT