PUBLICITAT

Andorra La Vella

El ‘JazzHivern’ es reiventa i incorpora nous estils

Enguany, la Temporada a l’Auditori Nacional serà més llarga

Per EL PERIÒDIC

Gelabert i Planelles ahir durant la presentació de la Temporada.
Gelabert i Planelles ahir durant la presentació de la Temporada. | ANA / M. G. C.
La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i la directora de Promoció Cultural i Política Lingüística, Montserrat Planelles, van presentar ahir la Temporada a l’Auditori Nacional. El Govern ha reinventat el JazzHivern i ha optat per una opció més llarga que incorpora diferents estils musicals. Gelabert va destacar que el JazzHivern es tractava d’un «projecte sòlid però amb un sostre de creixement limitat». La voluntat d’aquesta nova idea és incorporar diferents estils musicals a part del jazz, i mantenir «el segell d’excel·lència», va indicar la ministra.
 
Durant la presentació, la ministra Gelabert també va explicar que amb la nova programació volen que tota la gent del país se senti identificada amb algun estil musical i així «podrem complir un altre dels nostres objectius, que és captar nous públics». En referència a la imatge de la temporada, la directora de Promoció Cultural i Política Lingüística va exposar que com que es trobaven davant d’un nou projecte però construït sobre un projecte existent, han volgut mantenir la imatge del Casamanya per fer la publicitat. Precisament, aquesta imatge ja s’havia utilitzat en les darreres campanyes del JazzHivern.
 
La temporada compta amb una important presència d’artistes i formacions andorranes, tal i com va anunciar Planelles, com per exemple Gil Rossell, Landry Riba, i molts d’ells estaran acompanyats amb músics molt arrelats al país o bé amb una llarga trajectòria. D’aquesta manera, Antoni Lizana Group encetarà el 21 de gener la Temporada a l’Auditori Nacional, el seguirà Anni B Sweet el 27 de febrer, el 18 de març serà el torn de Gil Rossell, el 9 d’abril s’ha organitzat una nit afroafricana a càrrec de The Gramophone Allstars Big Band, el dia 29 d’abril amb motiu del dia internacional del jazz tindrà lloc el concert de Landry Riba i posteriorment la fi de festa anirà a càrrec de Love it. El dia 27 de maig actuarà a l’Auditori Nacional Marina Bbface & The Beatroots i la darrera actuació, del dia 10 de juny, anirà a càrrec de Hysteriofunk. Enguany, el pressupost per la Temporada és de 55.000 euros, 3.000 més respecte a l’any passat.
 
Amb la voluntat de premiar  els antics clients i fidelitzar-ne de nous, Montserrat Planelles va informar que enguany es lliuraran unes butlletes per participar en uns sorteigs i es podran guanyar premis com per exemple entrades per a concerts, obres de teatre, i un sopar, entre d’altres.
Les entrades estan a la venda a partir d’avui i es podran adquirir a l’Oficina de Turisme Nacional, a l’Oficina de Turisme d’Ordino o bé al telèfon 820214. Al portal www.agenda.ad es pot trobar més informació sobre els artistes que hi participen. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT