PUBLICITAT

Andorra la Vella

No val a badar

Per continuar depenent de si mateix per ser a la Copa del Rei, el MoraBanc necessita guanyar al Sevilla

Per JOAN JOSEP BLASCO

Schreiner, defensat pels madridistes Thompkins i Carroll.
Schreiner, defensat pels madridistes Thompkins i Carroll. | Tony Lara
En dues jornades estaran definides totes les places per a la Copa del Rei. Fins llavors tot estarà obert, tot i que algun equip ja haurà caigut per la lluita per obtenir-hi una plaça. El BC MoraBanc Andorra té l’avantatge que fins al final del partit a Vitòria tindrà opcions. I depèn de si mateix. Però abans hi ha una parada. I aquesta és aquest vespre al poliesportiu d’Andorra (21.00 hores) davant el Baloncesto Sevilla.
 
Els andalusos arriben sumant tres derrotes seguides, però aquesta circumstància ni la seva classificació –tercers per la cua- no ha de comportar cap excés de confiança. «Pensem a guanyar el partit, contra un rival complicat», assenyala l’entrenador del MoraBanc, Joan Peñarroya, posant sobre avís que  aquesta mala ratxa ja se l’han trobat el conjunt sevillà en altres ocasions i l’han sabut superar, «cosa que el fa més perillós perquè és un equip que ha demostrat al llarg de l’any, quan ha tingut aquests moments i semblava que estava malament, ha reaccionat fent bons partits i ha tret bones victòries».
 
De ser a la Copa del Rei no hi volen pensar encara, perquè són moltes les circumstàncies que es poden produir en les dues últimes jornades de la primera volta: «Tenim moltes ganes de guanyar, d’arribar a l’última jornada amb opcions d’anar a la Copa, però no fem volar coloms». A les últimes derrotes el tècnic no busca excuses en les decisions dels col·legiats. «Faríem malament si busquéssim en l’arbitratge respostes a si guanyem o perdem, o estem millor o pitjor», i un dels secerts per vèncer és «adaptar-se del nivell que permet l’arbitratge aquell dia».
 
Peñarroya espera l’evolució de Betinho per veure en quines condicions hi pot comptar, ja que té una sobrecàrrega muscular que no l’ha permès entrenar els últims tres dies.  Per la seva part, Thomas Schreiner, assegura que «seria un premi molt bo si podem jugar la Copa. Però ara no hi pensem». Posa els peus a terra i sap que per se-hi queden dos partits per davant. Amb els andalusos «si fem un bon bàsquet tindrem una bona oportunitat per guanyar el partit», i sempre fixant-se en un mateix: «No és tan important que fa el Sevilla. És que el fem nosaltres».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT