PUBLICITAT

Wengen

Oliveras finalitza 39è a la combinada de Wengen

Gutiérrez es queda a 0,94 segons de ser a la segona mànega a Flachau

Per EL PERIÒDIC

Oliveras, a l’entrenament de descens que va realitzar a Wengen.
Oliveras, a l’entrenament de descens que va realitzar a Wengen. | Alexis Broichard / Agence Zoom
L’estació suïssa de Wengen va acollir la primera prova de les que té programades de la Copa del Món. Marc Oliveras va concloure la combinada alpina en la 39a posició.
 
 A la mànega de descens va ser 41è amb un registre d’1.53,59 minuts. Posteriorment va fer l’eslàlom, marcant 51,47 segons, per un total de 2.45,06, que li van valer 54.36 punts FIS. El guanyador va ser el noruec Kjetil Jansrud amb un crono de 2.37,61. Segon va ser el seu compatriota Aksel Lund Svindal (2.37,65) i tercer el francès Adrien Theaux (2.37,74). Oliveras no estava massa satisfet del seu rendiment i argumentava que «el meu esquí ha estat normal. No estic massa content, sobretot del descens. No he esquiat amb confiança i estic una mica decebut. A l’eslàlom he comès alguna errada, però m’he notat bé».
 
Mireia Gutiérrez va prendre part a l’eslàlom de la Copa del Món de Flachau (Àustria). Va concloure 47a amb un temps de 59,06. Va quedar-se a 0,94 de classificar-se per a la segona mànega. El tall el marcava l’austríaca Katharina Truppe, que va ocupar la 30a plaça. «Era important l’actitud i les ganes de voler anar a buscar-ho i la veritat és que això s’ha vist», exposava l’entrenador de la Federació Andorrana d’Esquí, Marc Gutiérrez, remarcant que «aquesta ha estat la millor Copa del Món de totes les que ha fet aquesta temporada». La guanyadora després de les dues mànegues va ser l’eslovaca Veronika Velez Zuzulova (1.49,99), seguida per la sueca Frida Hansdotter (1.50,19) i la també eslovaca Petra Vlhova (1.50,52).
 
A Folgaria (Itàlia) va disputar-se un eslàlom FIS on Àxel Esteve, que va acabar vintè, va ser el més destacat de la delegació andorrana. Va fer un temps d’1.54,45. Pol Robert i Josh Alayrach no van completar la primera mànega i Xavi Salvadores la segona. El vencedor va ser l’italià Andrea Ballerin (1.50,35).
PUBLICITAT
PUBLICITAT