PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les estacions celebren que, per fi, neva

Grandvalira és líder en generar comentaris a les xarxes socials i triomfa a Instagram amb 19.000 seguidors

Per EL PERIÒDIC

Un jove esquiador en un remuntador de Grandvalira.
Un jove esquiador en un remuntador de Grandvalira. | GRANDVALIRA
Les estacions d’esquí se sumen demà al Dia mundial de la neu amb promocions i activitats, per celebrar que, per fi, arriba l’hivern de veritat, amb baixes temperatures i nevades. Les estacions catalanes i franceses també ho celebraran. 
 
A Vallnord, aquest cap de setmana se celebra la prova Font Blanca, de la Copa del Món d’esquí de muntanya, amb la presència del campió, Kilian Jornet. A Pal-Arinsal els gruixos de neu són d’entre 40 i 70 centímetres i hi ha 40 pistes obertes. Els gruixos d’Ordino-Arcalís són de 45-80 centímetres, amb 25 pistes obertes. Al domini Grandvalira, els gruixos de neu són d’entre 25-60 centímetres, amb 107 pistes obertes. 
 
Grandvalira triomfa a la xarxa / D’altra banda, Grandvalira ha informat que és l’estació dels Pirineus que més comentaris genera a la xarxa, segons l’estudi realitzat per la consultoria especialitzada en Big Data, Sibilare. Durant les set setmanes analitzades, el domini andorrà ha generat més de 14.000 mencions, situant-se al capdavant d’altres pistes de renom. L’estudi també aporta conclusions sobre els dies amb més activitat a la xarxa per a les estacions del Pirineu. Durant els ponts i les festivitats d’hivern les mencions han augmentat considerablement coincidint amb l’augment de l’activitat a les pistes d’esquí. En total, s’han recollit més de 67.000 impactes entre les estacions analitzades, el que representa una mitjana de 1.370 missatges al dia. Durant els dies clau de la campanya d’hivern, entre Cap d’Any i Reis, les mencions han augmentat fins a arribar a les 2.500 al dia.
 
A més, Grandvalira és l’estació pirinenca amb més seguidors a la xarxa social de fotografies Instagram, amb un total de 19.000. Des de finals del mes de novembre, el perfil ha registrat més de 10.000 nous seguidors. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT