PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

‘Dos en uno’ dóna el tret de sortida a l’agenda cultural

El programa inclou una quarantena d’esdeveniments

Per EL PERIÒDIC

Presentació del programa de l’agenda cultural.
Presentació del programa de l’agenda cultural. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
La instal·lació poètica de Tanya Soldevila Dos en uno va donar ahir el tret de sortida a la programació cultural de gener a juny de la capital alturgellenca que elabora l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, juntament amb agents, entitats i col·lectius culturals de la ciutat. 
 
L’acte es va inaugurar ahir a les vuit del vespre a la sala la Cuina de la Seu i es podrà visitar fins al 14 de febre els dies laborables  de cinc de la tarda a nou del vespre. L’entrada és lliure. Aquesta instal·lació poètica és la primera proposta cultural que aplega l’Agenda Cultural per aquest primer trimestre de 2016, i que ahir al matí van presentar en roda de premsa la regidora de Cultura de l’Ajuntament de la Seu, Mireia Font, el director de l’Àrea de Cultura, Albert Galindo, i el responsable de programació, Andreu Campillo.
 
«Aquesta agenda d’activitats culturals inclou una quarantena de propostes que passen pel teatre, la música, els espectacles per a tota la família, així com exposicions i altres expressions culturals i artístiques protagonitzades tant per artistes de renom nacional com artistes locals amb força projecció», va remarcar Font.
 
Teatre i música / D’entre aquest programa cultural hi destaquen l’obra teatral Per un si o per un no, que tindrà lloc el dijous set d’abril, a les deu de la nit, a la sala Sant Domènec, i que està protagonitzada per un duel de dos actors catalans de gran trajectòria com són Miquel Barceló i Lluís Soler, sota la direcció de Ramon Simó.
 
Una altra oferta atractiva d’aquesta agenda cultural passa per la música amb el concert que oferiran el grup Anna Roig i l’ombre de ton chien, amb la presentació del seu darrer treball Un pas i neu i un pas, el divendres 22 d’abril, a les deu de la nit, també a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell. 
 
Concerts de jazz / La programació cultural de la Seu d’Urgell també aposta per la música de jazz amb dos concerts ben diferents: el que protagonitzarà el cantant Anthus sota el títol Profundament jazz i el que ens oferirà l’Arnau Obiols Quintet amb el seu darrer treball Libèrrim.
 
El concert d’Anthus serà el divendres 26 de febrer, que portarà a fer un viatge pels clàssics del jazz dels Estats Units amb gotes de jazz mediterrani de creació pròpia. El divendres 18 de març, serà el torn del compositor de la Seu d’Urgell Arnau Obiols que presentarà el segon treball discogràfic de l’artista. L’Arnau Obiols, a la bateria, estarà acompanyat pel Pol Padrós a la trompeta; el Marcel·lí Bayer al clarinet; la Míriam Fèlix al violoncel, i l’Amaiur González a la tuba.
 
Ambdós concerts tindran lloc a la sala Sant Domènec, a les deu de la nit. El preu de les entrades és de sis euros anticipada, i de vuit a taquilla. El preu de l’entrada de tots quatre espectacles és de 10 euros anticipada, i 12 a taquilla. El preu de l’entrada de cadascun d’aquests quatre espectacles és de 3,5 euros per als infants. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT