PUBLICITAT

Lleida

Lleida registra un total de 48 fires més que fa tres anys

La demarcació acull 192 certàmens en 103 municipis diferents

Per EL PERIÒDIC

Una fira d’interior celebrada a la demarcació de Lleida.
Una fira d’interior celebrada a la demarcació de Lleida. | EL PERIÒDIC
L’activitat firal a la demarcació de Lleida no ha deixat d’augmentar els darrers tres anys. Segons la Diputació de Lleida s’ha passat dels 144 certàmens firals de 2013 als 192 que s’han programat aquest any en 103 municipis lleidatans. Un total de 48 fires més que, asseguren des de l’ens, contribueixen a consolidar i enfortir l’activitat econòmica de les comarques lleidatanes, així com esdevenir un punt de trobada i de reconeixement dels productes, segons ha informat el portal NacióLleida.
 
Tanmateix, tota la informació de les 192 fires es concentra dins la Guia de fires de les comarques de Lleida 2016, que un any més ha editat la Diputació de Lleida a través del Patronat de Promoció Econòmica. La guia ofereix una descripció completa (nom, lloc i dates de celebració, sector, dades de contacte i característiques) de les fires que tindran lloc a la demarcació.
 
D’aquesta manera, un total de 103 municipis celebraran alguna fira aquest any. Per sectors, la llista destaca l’alimentari i gastronòmic, amb 56 salons; l’artesà i artístic, amb 56 salons també; seguits del de recreació històrica i tradicions, amb 16; i l’agrícola i ramader, amb 13 certàmens. També se celebraran vuit fires d’automoció, set de comerç i serveis, vuit d’esports, sis de decoració, col·leccionisme i jardineria, sis mediambientals, vuit multisectorials i vuit més d’altres sectors. L’objectiu de la guia és donar a conèixer i promocionar l’activitat firal de les comarques lleidatanes. 
 
Versió digital / A més del format paper, la Guia de fires de les comarques de Lleida 2016 continua present en format digital com a aplicació digital gratuïta per als dispositius mòbils. Durant el passat any es van incrementar considerablement les descàrregues a través de l’aplicació mòbil arribant a les 4.209 descàrregues (de les quals 1.104 eren per dispositius Android, 984 per iOS i 2.121 per a Windows Phone). La novetat més destacable per a aquesta temporada és la conversió de l’aplicació iOS per a Apple Watch, l’adaptació de noves versions per a dispositius mòbils i canvis estètics. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT