PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

S’intensifiquen els intents de robatori de gossos a Lleida

Les xarxes socials s’omplen de testimonis que han patit fets similars

Per E. G.

El gos que han intentat robar.
El gos que han intentat robar. | Aïda Fadrique
Una jove lleidatana va denunciar la setmana passada a les xarxes socials que uns desconeguts van intentar robar-li el seu gos mentre passejava pels carrers de Lleida. Segons va publicar l’afectada a Facebook, els fets van ocórrer dimecres a la mitjanit, quan estava a punt d’entrar en un parc del carrer Joc de la Bola i dos individus van baixar d’un vehicle amb el crit de «dóna’m el gos» m’entre s’anaven atansant a ella.
 
Aquest fet ha tingut molta controvèrsia en les xarxes socials i veïns de la zona, ja que no es tracta d’un cas aïllat. Nombrosos ciutadans han deixat comentaris responent a la publicació de la noia assegurant que també han patit fets semblants i que darrerament és una situació que s’està produint amb massa freqüència a Lleida, destacant també que en ocasions apareixen després els gossos robats «malferits» o fins i tot «cremats». 
 
Entre els comentaris publicats alguns afectats asseguren que han denunciat a l’autoritat els fets «i no hem rebut resposta, per posar multes perquè no portem els papers dels gossos a sobre sí que hi són, però per donar remei en aquests casos d’intent de robatori se’n renten les mans». Aquest és un dels molts comentaris que estan inundant durant els darrers dies les xarxes socials. A més, no és la primera vegada que hi ha robatoris d’aquest tipus, ja que les protectores han denunciat reiteradament sostraccions de gossos per utilitzar-los en baralles o vendre’ls si són de raça.
 
Intent de robatori / Segons el relat de la jove, quan els dos assaltants van parar per agafar-li el gos, el conductor li va dir a l’altre home: «aquest gos ens val», un fet que la noia va interpretar com que volien utilitzar l’animal –un mestís de mida mitjana– per entrenar-lo com a gos de baralla. 
 
En aquell moment, la jove va deixar anar el gos i va fer el posat d’amenaçar els homes amb la corretja i aquests van desistir del seu propòsit i van acabar marxant. La jove va explicar al diari Segre que va donar avís als Mossos, però que no va poder interposar la denúncia perquè no els va veure la cara ni la matrícula del vehicle. La noia també va reiterar que finalment els individus no es van atansar a ella. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT