PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús participarà amb una Honda a les 500 milles de Brasil

És la primera ocasió que competeix en una prova de resistència i forma equip amb Eric Granado

Per El Periòdic

Cardelús i Granado, al pàdoc d’una de les curses de Moto2.
Cardelús i Granado, al pàdoc d’una de les curses de Moto2. | Agusti Nubiola
Les 500 milles de Brasil comptaran amb la presència de Xavi Cardelús. El pilot andorrà participarà en aquesta prova que es desenvoluparà el 30 i 31 de gener al circuit Jose Carlos Pace de Sao Paulo. Serà la primera cursa de resistència en la que hi pren part.
 
Es disputa per equips, format de dos a quatre pilots, i la durada de cada relleu està limitada a una hora. L’andorrà fa parella amb el campió brasiler de la Moto2, Eric Granado, company seu a l’equip Promoracing al Campionat d’Europa de Moto2. Pilotaran una Honda CBR600RR. «Espero que puguem lluitar per la victòria en aquesta prova. Serà la primera vegada que corro en resistència i aquest fet també m’il·lusiona per emular el meu pare que va participar en més d’una ocasió a les 24 Hores de Montjuïc», indica Cardelús, que té clar que una cursa d’aquest tipus «requereix un pilotatge més constant i potser no tant ràpid de ritme com una cursa de 40 minuts. El físic és també molt important pel temps que et passes sobre la moto. Que sigui una 600 ens ajuda molt perquè el motor és semblant al de les Moto2 que hem pilotat aquesta temporada». 
 
RODATGE DE PRETEMPORADA / Pensant en la campanya que té per davant, aquesta cita permet ser «una excel·lent preparació per a la temporada 2016 perquè podré cobrir molts quilòmetres a ritme de cursa. Espero que tot vagi molt bé, gaudir d’aquesta ocasió i lluitar per ocupar una posició destacada a la classificació».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT