PUBLICITAT

Andorra la Vella

Marsol es manté ferma en no fer l’heliport a la Comella

La Plataforma contrària es troba amb la cònsol i entrega 1.962 suports

Per Iván Álvarez

Una pancarta de rebuig a la ubicació de l’heliport a la Comella
Una pancarta de rebuig a la ubicació de l’heliport a la Comella | Tony Lara
L’heliport no s’ubicarà a la Comella. La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va tornar a deixar clar el seu rebuig envers la construcció de la instal·lació en aquest punt de la capital i així ho va traslladar als membres de la Plataforma contrària. Marsol es va trobar ahir amb aquest grup de veïns de la Comella i va rebre les 1.962 signatures de suport que el col·lectiu els hi va fer arribar.
El portaveu de la Plataforma No a l’heliport a la Comella, Josep Guitart, va mostrar-se satisfet un cop conclosa la trobada amb la cònsol major i que tenien fixada per ahir: «La reunió ha anat molt bé i ens ha transmès que mentre ella sigui cònsol i hi hagi aquesta corporació, de cap manera ho deixarà fer». Durant la campanya, Marsol ja es va posicionar clarament en contra d’aquesta acció i ahir «es va reafirmar en tot i ens va assegurar que estiguem molt tranquils» va apuntar Guitart. «És més, ens va dir que difícilment acceptaran ni aquí ni a un altre lloc d’Andorra la Vella», va afegir. 
 
La voluntat política, prioritat/ El responsable del col·lectiu veïnal va recordar que encara no se sap el resultat dels informes que s’havien d’emetre per saber quina era la millor ubicació de l’heliport. Tot i això, Marsol té clar que la voluntat política passa per davant del resultat de qualsevol informe i, per tant, es prioritza la intenció de no fer-ho a la Comella per sobre de qualsevol recomanació positiva per ubicar l’heliport en aquesta zona.
Pel que fa a les mostres de suport va apuntar que «a part de la Comella hi havia molta gent de la vall afectada» i va afegir que «m’he trobat amb gent que va signar en contra del Patapou i ha signat ara». «Senzillament, no volen l’heliport en mig del poble i és un tema que afecta a tots, no només a la zona de la Comella» va explicar.
Guitart va afegir, a més, que «traurem la pancarta tal i com ens han demanat i l’empresa que la va col·locar procedirà properament a fer-ho».
El col·lectiu respira definitivament tranquil, ja que a la negativa ferma de Marsol i, per extensió, del comú d’Andorra la Vella se l’uneix,cal recordar, la intenció del cap de Govern, Toni Martí, que ja va assenyalar en el seu dia que ell no aniria contra ala voluntat dels veïns en el tema de l’heliport. «Home, es pot dir que, en aquests casos, estem ben coberts» va sentenciar el portaveu de la plataforma. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT