PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Constituïda la nova junta dels Joves Liberals d’Andorra

La secció es marca com a objectiu divulgar l’ideari polític i participar activament

Per EL PERIÒDIC

Membres de la junta dels Joves Liberals d’Andorra (JLA), el dia 7
Membres de la junta dels Joves Liberals d’Andorra (JLA), el dia 7 | Liberals d'Andorra
Els Joves Liberals d’Andorra (JLA),  la secció jove del partit, va constituir la seva nova junta el passat 7 de gener. La mateixa nova executiva, en un comunicat emès ahir, es marca com a objectiu principal el poder divulgar el liberalismes als joves d’Andorra i participar activament amb el partit liberal. 
Segons van informar en la nota de premsa, en l’assemblea els joves van treballar el contingut del seu propi reglament de funcionament –tal com preveu els estatuts del partit– i van designar els càrrecs requerits per tal de poder tenir una estructura pròpia i independent que els permeti gestionar i debatre els temes d’actualitat política. 
Els joves van assegurar que, tal i com porta a terme Liberals d’Andorra, volen tornar a reactivar la seva participació en els organismes internacionals liberals als que pertany; el que permetrà la formació dels propis membres dels JLA. Les relacions internacionals seran imprescindibles per la formació en aquesta nova etapa. 
La nova executiva dels Joves Liberals d’Andorra està conformada per Manel Montes com a president; Joel Sala, vicepresident i secretari de relacions internacionals; Laia Elias com a secretaria i per Toni Puig, que va ser escollit tresorer. A més, es van voler anomenar a cinc membres més que desenvoluparan la tasca de vocals i que seran: Carlos Sasplugas, David Arajol, Andreu Rich, Roser Serrano i Jordina Bringuè.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT