PUBLICITAT

Andorra la Vella

70 euros per veure els vuit partits del MoraBanc de la segona volta

CAI, Tenerife, Estudiantes, Fuenlabrada, Múrcia, Joventut, Baskònia i Obradoiro seran els rivals

Per Iván Moure

Gorka Aixàs aplaudeix al mig de la pista en els prolegòmens del partit contra el Madrid, al desembre al Poliesportiu.
Gorka Aixàs aplaudeix al mig de la pista en els prolegòmens del partit contra el Madrid, al desembre al Poliesportiu. | ACB PHOTO / A. MARTÍN
Gorka Aixàs va seure ahir a la taula de les rodes de premsa del BC MoraBanc Andorra per presentar els abonaments de la segona volta del club i també va fer una repassada de l’actualitat tant social com esportiva, en la qual no va faltar la opinió del president sobre les opcions de Copa o l’arbitratge que rep el conjunt tricolor.
 
Preus realment competitius, perquè es poden veure els vuit partits que queden al Poliesportiu de la fase regular al Poliesportiu per 70 euros en la zona més barata. 8,75 per partit, un estalvi de més del 40% pagant a taquilla en cada enfrontament. També hi ha localitzacions millors que es paguen a 120 euros, amb un estalvi d’un 25%, i 190, amb un 21%. «L’any passat es van abonar 30 persones, va funcionar bé. Igualant aquesta xifra ja ens donem per satisfets», va assenyalar Aixàs. Obviament, aquesta oferta no inclou els partits de play-off si el MoraBanc es classifiqués, com tampoc entren en els abonaments de temporada, però sí tots els avantatges i promocions que la resta de socis. Els partits que queden són: CAI, Tenerife, Estudiantes, Fuenlabrada, Múrcia, Joventut, Baskònia i Obradoiro.
 
El president va fer pública la xifra dels socis que té actualment el club tricolor: 2.217. 153 més que la campanya passada en l’estrena a l’ACB i gairebé el doble que fa dues, quan l’equip de Joan Peñarroya va quedar campió de la LEB Or (1.200). El màxim mandatari tricolor no va amagar que «sempre volem més perquè som inconformistes», però també va deixar clar que es tracta «d’una bona xifra» que tampoc creu que augmenti molt més malgrat la bona ratxa que està vivint l’equip.
 
«Hem de gaudir de la situació» / Aixàs també es va mullar en l’aspecte esportiu. Amb sinceritat, va dir d’entrada sobre la Copa: «Com a club no ens toca. Som massa joves a la categoria per estar on estem. No pensàvem estar així la segona temporada que estem a l’ACB». Però ni molt menys vol deixar de somiar i després de posar els peus a terra, va assegurar: «Em moro de ganes de classificar-nos per a la Copa. Estem lluitant per estar entre els vuit primers i toca gaudir d’això».
 
De travesses, també va parlar sense problemes. Guanyant, el MoraBanc pot no quedar-se sense la Copa i perdent pot entrar. Però Aixàs té també la seva hipòtesi: «Diumenge passat no vam tenir cap ajut [van guanyar Unicaja, Bilbao i Fuenlabrada, els seus rivals per entrar al top-7] però mantenim les opcions intactes. Si guanyem anirem a la Corunya casi segur».
 
En cap cas, però, va considerar el màxim mandatari tricolor que jugar la Copa pugui passar factura a la segona volta de la Lliga Endesa: «En cap cas. Treballem cada dia per assolir els màxims objectius possibles així que penso que és al contrari, si ens veiem recompensats hem de gaudir-ho. Això només pot afectar en positiu».
 
Els àrbitres i l’‘instant replay’ / Per últim, també va tenir paraules per als arbitratges que rep el conjunt tricolor, que més de dues i tres vegades ha provocat xiulades de desaprovació a la grada del Poliesportiu aquesta temporada. L’última, i ben notòria, va ser contra el València. Però lluny de tirar més llenya al foc, Aixàs va eludir criticar-los: «Em queda gran parlar d’això. Ara, a més, s’ha incorporat l’instant replay per facilitar la seva feina i reduir les possibilitats d’equivocar-se», va sentenciar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT