PUBLICITAT

La Massana

‘Riders’ i esports de risc al Cicle de Cinema de Muntanya

Les vuit projeccions es complementaran amb una recopilació fotogràfica

Per El Periòdic

Presentació del Cicle de Cinema de Muntanya i de Viatges.
Presentació del Cicle de Cinema de Muntanya i de Viatges. | ana/ c.g.
Els comuns d’Ordino i la Massana organitzen per vuitè any consecutiu el Cicle de Cinema de Muntanya i de Viatges. Un cicle que promou «l’esport, la natura i la superació personal», segons ha destacat el conseller de Turisme i Esports d’Ordino, Jordi Serracanta. 
 
Durant l’esdeveniment, es projectaran un total de vuit films, i com a novetat, s’integrarà una exposició fotogràfica al Centre d’Interpretació del Parc Natural del Comapedrosa a Arinsal, amb els viatgers andorrans Elisabet Faura i Joan Rovira com a protagonistes. Pel que fa a les projeccions, que es faran del 27 de gener al 31 de març a l’Auditori Nacional i al Teatre de les Fontetes, la consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana de la Massana, Jael Pozo, ha promès que faran viure als espectadors «sensacions fortes i emocions a flor de pell». 
 
Així, els impulsors han destacat que s’hi podran veure escaladors a la Sibèria o a les Dolomites italianes, el prestigiós rider Xavier De Le Rue recorrent les muntanyes de Noruega o viatges en caiac solcant el Canadà i Alaska, entre d’altres.
 
De fet, l’objectiu és «saciar la set d’aventura» dels assistents a les projeccions, ha explicat la cap de màrqueting de Viladomat (que ha ajudat amb el contingut del cicle), Marta Palau. A més, aquest mateix (saciar la set d’aventura) és l’eslògan triat per al cartell promocional, amb la intenció que la set se saciï amb recorreguts en bicicleta arreu del món, escalades a muntanyes vertiginoses o descensos espectaculars de riders. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT