PUBLICITAT

Andorra la Vella

Bartumeu critica la «deixadesa» del Govern per la manca de pressupost

El president de la formació creu que la gestió política és «catastròfica»

Per Iván Álvarez

Jaume Bartumeu i Joan Marc Miralles, en una imatge recent.
Jaume Bartumeu i Joan Marc Miralles, en una imatge recent. | Tony Lara
El president d’SDP, Jaume Bartumeu, va lamentar ahir la «deixadesa» del Govern pel fet de no tenir encara pressupost i que «com a molt d’hora no es tindrà fins a la primera quinzena de febrer». Aquest fet constata, segons el lider de la formació, «la diferència dels discursos segons les conveniències polítiques» i també va aprofitar per denunciar «una situació laboral preocupant i que provoca que s’estigui perdent tres milions de massa salarial».
En aquest sentit, i qüestionat per la lectura que el ministre de Finances, Jordi Cinca, va fer al voltant dels assalariats, Bartumeu va assegurar que es tractava d’un nou «joc de mans i un exercici de màgia» del portaveu del Govern. A més va apuntar que el més important era que «s’han perdut mil llocs de treball i això no ho pot negar».
Bartumeu va accentuar que la gestió política de l’actual equip executiu és «catastròfica», tot i reconèixer que la cojuntura econòmica tampoc ajuda, i que «no es pot enganyar a la ciutadania fent rodes de premsa triomfalistes i explicar que venen més turistes i que mai havíem estat tan bé», en referència al ministre Cinca.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT