PUBLICITAT

Encamp

El servei d’atenció al Pas de la Casa s’inicia sense visites

Els consellers pujaran més dies per sortir al carrer i parlar amb els ciutadans

Per El Periòdic

| M. C.
El servei d’atenció continuada del Pas de la Casa es va iniciar ahir amb un ambient més solitari de l’esperat, ja que segons ha confirmat el Comú d’Encamp, durant la primera jornada de la iniciativa –que va tenir lloc de les 10.00 hores del matí a les 13.00 h del mig dia– no hi va haver cap visita concertada per part dels ciutadans. Vers aquest fet, el comú assegura que al ser la primera sessió, encara és aviat per determinar com es desenvoluparà el servei d’atenció i saber quina acceptació tindrà, per tant, el comú creu que cal esperar que la ciutadania es faci més a la idea de la proposta i que aquesta acabi d’engegar. 
 
Veient la necessitat de sortir al carrer i viure d’aprop la situació de la zona, s’ha decidit que dimarts serà el dia establert perquè els ciutadans puguin apropar-se al servei d’atenció, però els consellers responsables del servei pujaran més dies al Pas de la Casa –a part del marcat setmanalment– per sortir a la parròquia i apropar-se als comerciants, hotelers i ciutadans. 
 
Precisament, el conseller responsable de dur a terme el servei d’atenció d’ahir va aprofitar la mancança de visites per passejar per la zona i dialogar amb els ciutadans i comerciants sobre quines són les seves inquietuds i quines demandes són les més reclamades. En destaquen: seguir treballant en la promoció comercial de la zona i oferir solucions de llarga durada a la situació. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT