PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La Seu denuncia l’acumulació de neu i gel als carrers

Els veïns de la ciutat demanen que l’ajuntament netegi les vies per evitar accidents i situacions de risc

Per E. G.

Un carrer de la Seu d’Urgell nevat.
Un carrer de la Seu d’Urgell nevat. | ARTURO CARNÉ
Transmetre les inquietuds i les demandes ciutadanes a través de les xarxes socials s’està convertint en una pràctica cada cop més habitual. I és que alguns veïns de la Seu d’Urgell han tramés a través de Facebook el seu malestar per l’estat dels carrers i les vies de la ciutat després de les darreres nevades que han arribat als Pirineus. 
 
Els ciutadans han publicat diversos comentaris que en més d’una ocasió han patit una caiguda o coneixen algú que s’ha caigut degut «al mal estat dels carrers, ja que l’ajuntament no treu la neu ni neteja les vies, sense parlar de les carreteres gelades que hi ha a l’entrar i sortir de la Seu». «Sobretot a l’entrada del Mercadona, el passat cap de setmana semblava una pista de gel i en més d’una ocasió he vist com dos cotxes han estat a punt de xocar perquè les plaques de gel no els permetien frenar a temps». 
 
D’aquesta manera, els ciutadans demanen que l’ajuntament urgellenc prengui mesures i no permeti que aquestes situacions es tornin a repetir quan tornin les properes nevades. Tanmateix, més d’un ciutadà ha destacat a la xarxa que és «una vergonya que estant en una ciutat de neu, on sabem que el temporal és fred i que sovint es gelen alguns trams dels carrers, no es posi remei ni s’intenti netejar les vies més transitades». Per ara, no hi ha hagut cap accident greu o lesió severa degut al mal estat dels carrers, però el poble demana que es destinin partides a solucionar aquesta problemàtica i que es consideri el fet que la Seu és un indret de neu i que cal estar preparats per aquests tipus de temporals. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT