PUBLICITAT

Port Ainé

La Copa Gos Àrtic s’inicia amb un campionat de múixing a Port Ainé

Prop de 50 participants afrontaran els dos traçats de 10 i 3,5 quilòmetres

Per EL PERIÒDIC

Cartell del campionat de Catalunya de Múixing Neu.
Cartell del campionat de Catalunya de Múixing Neu. | GOS ÀRTIC
El Campionat de Catalunya de Múixing es celebrarà aquest cap de setmana i s’imposarà com la primera gran cita de la temporada sobre neu dins de la segona Copa Gos Àrtic. L’escenari encarregat d’acollir l’esdeveniment serà l’estació pallaresa de Port Ainé, amb el punt de trobada fixat a l’Hotel Port Ainé 2000, des d’on sortirà el recorregut previst.
 
Així, una cinquantena de participants prendran la sortida per afrontar un dels dos traçats previstos per a les diferents categories. El llarg, amb prop de 10 quilòmetres, i el curt, amb 3,5, distàncies que podran variar en funció de la qualitat de la neu d’aquest cap de setmana. Aquesta prova servirà per decidir els nous campions de Catalunya de l’especialitat, ja que aquest any el Campionat se celebra a prova única. Els títols en joc corresponen a les categories de les tres especialitats del múixing neu: trineu, esquijòring i canicròs.
 
El Campionat es disputarà a dues mànigues. La primera, dissabte 23, nocturna, amb la sortida del primer participant prevista per a les 18:45 hores. Diumenge es farà la segona i decisiva jornada, a partir de les 08:00 hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT