PUBLICITAT

Madrid

Andorra promou els esdeveniments esportius i les ofertes turístiques

El Principat es fa un lloc a Fitur, la fira espanyola de referència

Per EL PERIÒDIC

Estan d’Andorra a la fira turística espanyola Fitur, ahir.
Estan d’Andorra a la fira turística espanyola Fitur, ahir. | SFGA
Andorra s’integra a la fira de Fitur, l’esdeveniment de mostra turística més important del mercat espanyol. Des d’ahir i fins diumenge, el Principat estarà present en l’esdeveniment, tenint així l’oportunitat de donar a conèixer l’oferta turística del país, els esdeveniments esportius que acollirà el Principat durant aquest any i presentar el nou espectacle del Cirque du Soleil que es durà a terme al país durant aquest mateix estiu.
 
D’aquesta manera, Andorra Turisme, juntament amb les empreses turístiques del país i l’Associació d’Agències de Viatges d’Andorra (AAVA), participen durant tota aquesta setmana a la fira Fitur que té lloc a Madrid per promoure els atractius turístics del país.
En aquest sentit, durant aquests cinc dies, «s’aprofitarà per reforçar la comunicació de l’oferta d’hivern i d’estiu a més de la multitud d’esdeveniments esportius que tindran lloc al Principat aquest any com per exemple, la Copa del Món femenina d’esquí alpí, l’Andorra Ultra Trail, el Tour de França o be, l’Andorra Outdoor Games, entre d’altres», segons s’ha puntualitzat des d’Andorra Turisme.
 
Presentació del Cirque du Soleil / Una de les altres novetats remarcables que s’hi presenten a la fira és el nou espectacle del Cirque du Soleil titulat que es representarà del dos al 30 de juliol a Andorra i que està inspirat en un món futurista. Serà la quarta vegada que la companyia canadenca s’instal·larà al Principat i aquest certamen servirà per realitzar els primers contactes per tal de comercialitzar de les entrades. L’espai firal també hi té un espai reservat pel Congrés de Neu i de Muntanya que aquest any tindrà lloc del dos al quatre de març a Sant Julià de Lòria i que es centrarà en l’esport i l’aventura.
 
Tanmateix, el ministre de Turisme, Francesc Camp; l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Jaume Gaytán i el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, van assistir ahir al matí a la inauguració de la fira i al llarg d’aquests dies mantindran diferents reunions de treball amb representants institucionals d’altres països per estrènyer lligams turístics i comercials amb els països veïns i altres indrets que tenen Andorra com una destinació turística. O així com donar a conèixer el Principat a països que encara no coneixen les ofertes turístiques del país. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT