PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El Cineclub inicia la temporada amb el cicle ‘Cinema i sostenibilitat’

La primera reproducció a l’espai serà ‘Promised Land’ de Gus Van Sant

Per EL PERIÒDIC

Cartell de la producció fílmica ‘Promised Land’.
Cartell de la producció fílmica ‘Promised Land’. | EL PERIÒDIC
El Cineclub de la La Seu d’Urgell arrenca aquest dijous amb la nova programació d’hivern que ve marcada, una vegada més, per les múltiples col·laboracions amb altres ens com l’Escola Oficial d’Idiomes de la Seu, el Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus Ull-Nu, la Federació Catalana de Cineclubs, Paco Poch Films i Sodepau.
 
Aquest trimestre s’enceta un nou cicle temàtic anomenat Cinema i sostenibilitat on es projectarà la Promised Land de Gus Van Sant. Un film que narra la història d’un venedor d’una gran empresa de gas i arriba a un poble amb la seva companya de feina per comprar els drets de perforació als propietaris de terres, on gairebé tots són ramaders. En aquesta població, assolada per la crisi econòmica dels últims anys, intentarà convèncer la gent dels beneficis de perforar les seves terres mitjançant la tècnica del fracking.
També es projectarà Dersu Uzala, de l’Akira Kurosawa i Un dia vi 10.000 elefantes, de l’Àlex Guimerà i el Juan Pajares, aquesta última en col·laboració amb el Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus, Ull-Nu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT