PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Canviar la tendència a domicili

El VPC juga diumenge contra el Cazerienne amb la idea de sumar el primer triomf fora

Per JOAN JOSEP BLASCO

‘Touche’ en el partit entre el VPC i el Tarascó.
‘Touche’ en el partit entre el VPC i el Tarascó. | Emilio Prenas
El VPC està passant per moments complicats. Acumula sis derrotes consecutives i té una sèrie de partits a dimicili que es presenten complicats. Perquè el conjunt andorrà en el que va de temporada encara no sap que és guanyar fora. Diumenge té una nova oportunitat per trancar la mala ratxa. Ho fa al camp de l’US Cazerienne, rival que té just per sota. Una victòria francesa significaria que els superaria en la classifiació i que baixarien fins a l’avantpenúltima plaça.
 
«Necessitem canviar la tendència amb una victòria. Guanyar significaria un cop de moral que ens faria canviar les coses», exposa l’entrenador del VPC, Manuel Romo, que veu com passen les jornades i l’equip no es troba amb el triomf. És una situació complicada, de la que costa sortir-se’n: «Quan un equip té una dinàmica guanyadora, ja pot jugar malament que igualment guanya. En canvi, nosaltres per molt bé que juguem, acabem perdent». Amb el pas de les setmanes l’equip s’ha anat distanciant de les primeres places, i fins i tot de les posicions que donen accés a disputar les fases per a l’ascens. I els cuers s’acosten perillosament. Encara no s’ha trobat la clau per canviar la tendència. «S’està complicant cada vegada més. És molt difícil guanyar a fora i a casa hi ha partits que se’ns han escapat incomprensiblement».

Existeix certa ansietat per vèncer, el que va en detriment de jugar amb la tranquil·litat necessària per aconseguir-ho. Arriben jornades consecutives a domicili i necessiten reaccionar, perquè «tenim tots els desplaçaments contra rivals directes. Mirarem de puntuar al màxim possible en tots els partits de fora de casa». Perquè Romo valora que es pot donar molt més: «Tenim equip suficient per estar a dalt de la classificació i no patir com ho estem fent».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT