PUBLICITAT

Pas de la Casa

Torres insisteix en la necessitat de millorar la imatge del Pas

El cònsol assegura que és un projecte que «el tenim clar i definit»

Per EL PERIÒDIC

La plaça de l’Església del Pas de la Casa.
La plaça de l’Església del Pas de la Casa. | ANA / M. G. C.
El cònsol major de la parròquia d’Encamp, Jordi Torres, va aprofitar la tradicional Escudella del Pas de la Casa per insistir en la intenció del comú d’invertir en el poble per millorar la seva imatge. Així mateix, va recordar que el dimarts passat el conseller que es va desplaçar al Pas ja va rebre les primeres inquietuds i va passejar-se pel poble per captar les demandes dels ciutadans. Torres va afegir que el servei ja està en «ple funcionament» i va recordar que el conseller estarà al Pas tots els dimarts de les 10 a les 13 hores.
La necessitat de desplaçar un conseller al Pas, almenys un cop a la setmana, era força sol·licitat pels ciutadans i «els hem donat resposta», va afegir Torres. En aquest sentit, el cònsol va explicar que les inquietuds que han rebut són problemes del dia a dia, com per exemple, voravies en mal estat o queixes pels excrements dels gossos, sobretot a la zona de peu de pistes. De fet, aquest últim és un tema reincident al país, va indicar Torres, i potser «ho hauríem d’abordar totes les parròquies per mirar de trobar una solució».
Pel que fa les millores previstes per a la zona del Pas, el cònsol va assegurar que el projecte de millorar la imatge del Pas i així fer pujar la qualitat dels turistes que ens visiten, és un projecte que «el tenim clar i definit». En aquest sentit, va afegir que per aconseguir-ho volen arreglar els carrers –enllumenat, voravies, mobiliari– i d’altra banda, Saetde aquest any ja ha fet la construcció del telecadira i l’any que ve continuaran amb la construcció d’altres edificis, segons va explicar el cònsol. 
 
El tema dels sous encara cueja / D’altra banda, Jordi Torres va fer referència durant la seva visita al Pas de la Casa a la polèmica dels salaris dels càrrecs electes del Comú. Torres va tornar a manifestar que entén els ciutadans, ja que han captat que hi havia un augment del salari per part dels cònsols que és comprensible, però «nosaltres en cap moment volíem donar aquesta imatge». Tot i així, Torres va argumentar que havien de buscar una graella equitativa comparable amb la resta dels comuns, per aquest motiu, «vam reincorporar la tretzena paga». Tot i així, arran de la polèmica, la decisió final dels membres de la majoria va ser que la tretzena paga en lloc de quedar-se-la la volen revertir al Comú, de manera que així «es puguin fer projectes a Encamp i el Pas de la Casa», segons les seves paraules. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT