PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Ajuts municipals ‘Leader’ per a les empreses del sector rural

Els beneficiaris poden ser persones, empreses, associacions i fundacions

Per EL PERIÒDIC

Consorci GAL Alt Urgell-Cercanya.
Consorci GAL Alt Urgell-Cercanya. | RÀDIOSEU
El Consorci GAL Alt-Urgell Cerdanya (CAUC), com a ens gestor del Programa Leader, ha programat un cicle de xerrades a la Cerdanya i l’Alt Urgell per tal d’informar de les característiques i de les novetats dels nous ajuts Leader 2014-2020. Les conferències compten amb la col·laboració dels respectius ajuntaments, segons ha informat RàdioSeu.
 
Les sessions estan dirigides als beneficiaris d’aquests ajuts que són, principalment, persones físiques, microempreses, petites i mitjanes empreses, cooperatives, associacions i fundacions privades amb inversions productives. També s’adrecen a aquelles associacions i fundacions participades per ens públics, consorcis, ajuntaments, consells comarcals i EMDs amb inversions no productives.
 
Els objectius prioritaris per aquest període són donar suport a la creació i a la innovació empresarial a partir dels recursos del territori per tal d’afavorir la creació d’ocupació i fomentar el retorn de talent, a més de donar suport a la cooperació pública/privada i intersectorial en el marc d’una economia sostenible i baixa en emissions contaminants.
 
Horari de les sessions / D’aquesta manera, a l’Alt Urgell les sessions informatives tindran lloc el dilluns u de febrer a les 20.00 hores al Consell Comarcal de l’Alt Urgell, i el dijous quatre de febrer a la mateixa hora a l’Ajuntament d’Oliana. Pel que fa a la Cerdanya, les xerrades es duran a terme el 25 de gener a les 20.00 hores, a l’Ajuntament d’Alp; el 26 de gener a la mateixa hora, a l’Ajuntament de Llívia; el dimecres 27 de gener a les 20.00 hores, al Consell Comarcal de la Cerdanya; i el dimarts dos de febrer també a la mateixa hora al Centre Cívic de Bellver de Cerdanya. El Consorci està obert a organitzar xerrades informatives en aquells municipis que ho sol·licitin. 
 
Els ajuts estan cofinançats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i per la Comissió Europea a través del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i compten amb el suport de les diputacions de Girona i de Lleida. El Consorci GAL Alt-Urgell Cerdanya (CAUC) va ser creat el 2008 per iniciativa dels dos consells comarcals i gestionar els recursos econòmics. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT