PUBLICITAT

Andorra La Vella

Continua greu el ferit del xoc entre un bus express i un turisme

L’accident es va produir dissabte passat a l’altura del pont del Pobladó

Per J. R.

El turisme i el bus accidentat al pont del Pobladó, a Santa Coloma.
El turisme i el bus accidentat al pont del Pobladó, a Santa Coloma. | RTVA
Continua ingressat a l’UCI, greu però estable, l’home de 27 anys que dissabte passat va resultar ferit en un accident entre un vehicle del COEX, que conduïa el noi, i un autobús de la línia entre Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria 
 
El jove va haver de ser rescatat perquè havia quedat atrapat dins el vehicle, i va patir diverses fractures.  Segons van informar des de l’Hospital de Nostra de Meritxell, on es troba ingressat, segueix sedat i amb ventilació mecànica (fins el moment de tancar l’edició). 
El sinistre es va produir a dos quarts de vuit del matí a la carretera general 1, a l’altura  del pont del Pobladó de Santa Coloma. Les primeres investigacions apunten que el turisme va intentar una maniobra no permesa i va rebre la topada de l’autobús que baixava cap a la parròquia laurediana.
 
El ferit presentava com a conseqüència de la col·lisió diverses fractures a les cames i patia un traumatisme toràcic i abdominal. Va ser operat de les dues cames i tot la gravetat de les ferides, no es tem per la seva vida 
 
SINISTRE A SANT JULIÀ/ D’aItra banda, un altre accident en aquest cas entre un vehicle i una motocicleta que va tenir lloc al quilòmetre 8,8 de la carretera general 1 al terme de Sant Julià. La passatgera de la moto és a l’hospital, amb una fractura oberta a la cama i un traumatisme cranial. El conductor del cotxe, de 52 anys, va ser detingut per donar positiu en el control d’alcoholèmia, i va passar a disposició judicial. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT