PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escolà: «Estem units i sortirem d’aquesta»

El president del VPC no prendrà mesures malgrat les set derrotes seguides

Per Iván Moure

Pep Escolà, en una roda de premsa.
Pep Escolà, en una roda de premsa. | EL PERIÒDIC
La derrota del VPC el diumenge passat al camp del Cazerienne (18-10) era la setena consecutiva per a l’equip que dirigeix Manuel Romo, que ha passat de lluitar per pujar a Honor a la vuitena posició, tot i que encara amb un marge de set punts respecte dels dos últims classificats.
 
La situació és ben delicada i per això ahir Pep Escolà va alçar la veu per donar tranquil·litat. Perquè per al president de l’entitat no hi han culpables en aquesta mala dinàmica i tampoc té la intenció de que rodin caps. És mes, va donar un missatge tranquil·litzador i va transmetre la bona sintonia que hi ha al vestidor malgrat estar immers en plena crisi. «Fa setmanes que parlem d’això i tenim clar que no és un problema d’actitud o de ser dolents. Estem tots units i sortirem d’aquesta», va assegurar.
 
El president apunta a quatre motius que han derivat en aquesta situació de risc: «Tenim baixes usuals per motius laborals de jugadors importants com Roger Fité; també estem llastrats per les lesions [Agus González, Paul Alieu, Kim Jordan, Xepi Garcia, Ginesta, Gispert o Tosatti tenen alguna molèstia que els impedeix jugar] i a això s’ha afegit una mala sort increïble, com es va poder veure en el darrer partit [en l’últim minut es va passar d’un possible empat a 15 a perdre fins i tot el punt de bonus] i ara s’ha afegit l’ansietat per guanyar».
 
Escolà va analitzar la situació i va deixar clar que Manuel Romo acabarà la temporada: «No té culpa de res i els jugadors estan amb ell. El canvi d’entrenador no garantiria bons resultats i tampoc és qüestió de buscar culpables, sinó solucions». El que sí té clar és que quan acabi la temporada, «buscarem un canvi de rumb de cara al futur».
 
Així doncs, tot continua igual al VPC, que el pròxim cap de setmana tindrà descans.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT