PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La policia deté un home per presumpte maltractament

Una parella és agafada amb gairebé 10 grams d’estupefaents

Per El Periòdic

Nou cas de violència domèstica. Un home de 50 anys va ser detingut el vespre del passat dissabte a Escaldes-Engordany per haver comès un suposat delicte de maltractament domèstic. L’arrestament es produeix el mateix dia en què un parell de nois no residents eren controlats a la duana amb poc menys de 10 grams de producte estupefaent de fins a quatre tipus.
 
El passat sissabte, un home de 50 anys era detingut pels agents com a presumpte autor d’un delicte de violència domèstica. Cal sumar a aquesta infracció una falta per amenaces a funcionaris de policia; el sospitós s’hi hauria rebel·lat a la seva arribada al hotel d’Escaldes-Engordany on la parella havia tingut el malentès.
El mateix dia, a la frontera del riu Runer amb Espanya, dos homes de 27 i 28 anys era intervinguda quan intentava entrar al país amb 9,3 grams de drogues de diferents tipus. En concret, els dos acusats per un delicte contra la salut pública eren detingut la matinada de dissabte quan accedien a Andorra en possessió de d’1,2 grams de cocaïna, 1,2 grams de metamfetamina, 2’7 grams de ketamina i 4,2 grams de marihuana.
 
Tal com es desprèn de l’informe fet públic ahir pel cos de seguretat, les detencions motivades per la tinença de droga van ser nombroses en el transcurs de la setmana passada. A banda dels dos homes,els agents fronterers van procedir a 3 altres detencions per l’intent d’entrar al país portant productes estupefaents. 
 
Actuacions antidroga/ Mentre que un noi de 27 anys, també forà, tenia la intenció de dur 0,6 grams de metamfetamina i 4,4 grams d’haixix però era enxampat la nit de divendres, una dona de 46 anys sense residència permanent al Principat va intentar accedir-hi 066 grams de cocaïna, motiu pel qual era detinguda la nit del passat diumenge. Per últim, pel que fa a les detencions emmarcades en l’àmbit de la salut pública, cal parlar de la detenció, novament a la frontera hispano-andorrana, d’un home de 29 anys d’edat que accedia al Principat en una furgoneta, en possessió de 2,2 grams de cocaïna, el passat divendres. 
 
Els arrestats per delictes contra la seguretat del tràfic tornen a ser novament els més nombrosos.  El cas més greu es donava la matinada del dijous, quan un jove de 23 anys, en el marc d’un incident en què causava danys materials, era detingut amb una taxa d’1’32 g/l. A banda del jove, sis persones més eren controlades conduint alcoholitzades.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT