PUBLICITAT

Andorra la Vella

Corts dicta demà sentència contra el noi que va intentar assassinar un taxista

La fiscalia va demanar 10 anys de presó per al jove, que va negar voler matar l’home

Per El Periòdic

Els magistrats del Tribunal de Corts faran demà pública la seva decisió al voltant del noi que l’estiu de 2014 era detingut per agredir un taxista a Sispony amb la presumpta intenció de robar-li les possessions.
 
El jove de 20 anys que el mes d’agost del 2014 era detingut per intentar assassinar un taxista a qui va prendre el vehicle i els béns que hi duia, va declarar davant dels jutges el novembre passat, moment en què la fiscalia sol·licitava per a l’acusat 10 anys de presó per temptativa d’assassinat, a banda dels delictes majors de robatori i fugida (recordem que l’acusat va marxar de vacances el dia després dels fets i malgrat el control policial que es va desplegar per trobar l’agressor poc temps després que la parella que socorria la víctima avisés la policia). 
 
Tot i que durant la vista oral el pes va assegurar no haver tingut en cap moment la intenció de matar sinó de furtar-li els diners de la caixa per marxar de vacances, la fiscalia va considerar els fets probatoris que es tractava d’un intent d’assassinat. Es va basar en el fet que les ganivetades que l’agressor va assestar al taxista, de 33 anys, es van donar en llocs que podrien haver resultat mortals per a la víctima. A banda d’un tall al coll, el conductor va patir dues ganivetades al tòrax quan duia el noi a Sispony. 
 
Els jutges dictaran demà la sentència contra el jove, que va reconèixer els fets i que s’enfronta a una pena de 10 anys de presó.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT