PUBLICITAT

Andorra la Vella

«Coses interessants» a la segona volta del MoraBanc

Peñarroya veu el BCA amb opcions de jugar el ‘play-off’

Per Iván Moure

Peñarroya instrueix els jugadors en un temps mort del partit contra el Sevilla, fa quinze dies.
Peñarroya instrueix els jugadors en un temps mort del partit contra el Sevilla, fa quinze dies. | FACEBOOK
Joan Peñarroya va exposar-se ahir al micro després de la derrota a Vitoria que deixava el MoraBanc Andorra sense Copa i va eludir fer un balanç de la primera volta. Demana oblidar el passat perquè queda molt camí a recórrer a la Lliga Endesa 2015-2016 però no va negar que, amb un marge de cinc victòries respecte del descens, es veu amb opcions de jugar el play-off.
 
«Jo, les valoracions les faig al final. A la primera volta hem estat a punt d’anar a la Copa i estem contents de poder tenir aquesta opció però més enllà d’això, penso en el treball diari i en tres dies juguem contra un rival [el CAI Saragossa] en una situació complicada que el fa més perillós», va comentar d’entrada el tècnic del conjunt tricolor.
 
La classificació, però, diu que el vuitè classificat –l’Unicaja–, que no va a la Copa en detriment de l’organitzador [Obradoiro] però que sí tindrà al final de la fase regular el premi del play-off per al títol, té el mateix balanç que els tricolors i Peñarroya va reconèixer que «estem en una situació que deixa veure que en la segona volta podem fer coses molt interessants». Amb això, el tècnic egarenc va recordar que es tracta d’una lliga «de màxima igualtat». «Si guanyes o perds, pots pujar o baixar moltes posicions d’una jornada per l’altra. Si arribem a quatre per al final amb opcions de jugar el play-off perfecte. Això sí, abans hi ha moltes coses a fer».
 
JOC D’ATAC INNEGOCIABLE / El que sí té clar Peñarroya és l’estil de joc dels seus, innegociable en atac. «Falten coses per millorar en solidesa defensiva i més continuïtat en els partits. I en el vessant ofensiu juguem amb nombroses possessions i per això és normal que acabem amb marcadors alts. Però és que ens agrada el joc alegre i no variarem el camí. No volem jugar a 70 punts».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT