PUBLICITAT

Escales-Engordany

Andbank donarà al Taller Xeridell 30.000 euros anuals fins al 2018

Conveni signat entre Andbank i l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell

Per E.J.M.

Cabanes, Mandicó, Díez i Rocamora, ahir a la seu d’Andbank.
Cabanes, Mandicó, Díez i Rocamora, ahir a la seu d’Andbank. | EMILIO PRENAS
Andbank i l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) han signat un conveni mitjançant el qual l’entitat bancària subvencionarà amb 90.000 euros –30.000 euros anuals durant els pròxims tres anys– les activitats del tallers ocupacionals Xeridell. Actualment, unes 50 persones treballen al taller ocupacional i «ens cal suport econòmic per continuar creant nous productes i oferir més llocs de treball», va comentar la presidenta de l’EENSM, Pilar Díez.
 
La directora de l’EENSM, Céline Mandicó, va aclarir que els diners que rebran d’Andbank es destinaran a «promocionar més els articles que es produeixen al Taller Xeridell i garantir l’accés a la feina, oferir més formació i treball, i fomentar activitats físiques i artístiques per als usuaris del centre». 
 
Andbank també va entregar a l’EENSM un xec de 8.382 euros recaptats de la campanya de Nadal, que va consistir en la donació d’un euro per cada visualització de la felicitació digital solidària.  Com a representants d’Andbank van assistir el sotsdirector, Josep Maria Cabanes, i la directora de màrqueting, Núria Rocamora. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT