PUBLICITAT

Andorra la Vella

El PS presenta l’esmena a la totalitat al pressupost 2016

Gili tramet una pregunta a sindicatura sobre deutes pendents de la CASS

Per El Periòdic

Els consellers generals del Partit Socialdemòcrata (PS) –Rosa Gili, Gerard Alís i Pere López–, membres del  Grup Parlamentari Mixt, van entregar ahir a Sindicatura l’esmena a la totalitat al Projecte de llei de pressupost per a l’exercici 2016. 
 
El Grup Parlamentari Liberal (GPL) va presentar la seva esmena a la totalitat al pressupost fa unes setmanes i els consellers generals del PS i de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) l’estaven preparant, però encara faltava decidir si la presentarien conjuntament. Ara que els tres consellers del PS han presentat la seva esmena, a SDP l’única solució que li queda per poder presentar la seva esmena a la totalitat és que el GPL els cedeixi un conseller. El debat del pressupost al Consell General està previst durant el mes de febrer.
 
D’altra banda, la consellera socialdemòcrata del Grup Mixt Rosa Gili  va presentar a Sindicatura una pregunta relativa als deutes pendents de la CASS. Gili argumenta que tenen constància de «les queixes de diversos administrats de la CASS que lamenten ser avisats de deutes pendents amb la parapública amb molt de retard» i, per tant, els consellers socialdemòcrates volen conèixer «els procediments d’actuació de la CASS».
 
En el reguitzell de qüestions presentades per Gili, es demana al Govern que expliqui, per escrit, «quins són els criteris que segueix la CASS per avisar els seus administrats de l’incompliment d’alguna de les disposicions de la llei o del seus reglaments», «de quina manera s’informa als usuaris de la seva irregularitat amb la normativa» i els deutes pendents de les persones amb activitats per compte propi. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT