PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

28 altes i 14 baixes al mercat d’hivern

La Adelita amb 8, Les Barques amb 6 i Assegurances Generals amb 5, els que més s’han reforçat

Per Iván Moure

Denis i Alain al costat de Nando –al centre–, únic fitxatge del Don Denis al mercat d’hivern, el dimecres passat.
Denis i Alain al costat de Nando –al centre–, únic fitxatge del Don Denis al mercat d’hivern, el dimecres passat. | FCSC
Per fi, mes i mig després d’aquell 13 de desembre, el diumenge que s’apropa es reprendrà la Lliga Grup Becier. Serà justament el 31 de gener, dia que es tanca el mercat de fitxatges d’hivern, però la majoria dels clubs tenen ja tancat els apartats d’altes i baixes. En total s’han produït 28 incorporacions, mentre que de baixes n’hi han hagut la meitat, 14.
 
El líder Don Denis FC Santa Coloma és qui menys moviments ha fet en aquesta finestra de fitxatges. De fet, no tenia intenció de reforçar-se, però Richard Imbernón va veure la setmana passada com queien lesionats Cristian Martínez –elongació del quàdriceps, té per set setmanes–, Marc Rebés –mateix mal, tres setmanes– i Joel Martínez –trencament quàdriceps, tres setmanes– i va decidir donar el sí a l’arribada d’un migcampista procedent del Villanovense, Nando González, que segons el tècnic: «Millora el que tenim».
 
La UE, que té lesionat a Marc Amat per tota la temporada, ha portat dos ex de la base de l’FC Andorra com Álvaro Guevara i Cristian Sánchez i el Tic Tapa Sant Julià canvia el seu home gol Luisao per Gallego, de l’Antequera, i afegeix el migcampista Casabella, del Villarrubia de Castilla).
 
El Lusitans les Barques és el gran que més ha fitxat: l’ex lateral de l’FC Andorra Mateo, Samir i Pousa de Le Pontet i dos més que apunten: el punta del Cartagena Villanueva i un defensa de l’Olimpique de Marsella cedit al Parennes conegut com Diop. De baixes, només n’ha donat una, la de Gabi Fernandes.
 
Aquest últim se’n va a La Adelita Engordany, el que més canvis ha fet. Ha donat quatre baixes i ha fet vuit fitxatges, dels quals la meitat son forans i la resta, joves promeses andorranes: Jona Ferreira, Andreu Matos, Brian Teixeira i Gabi Fernandes.
L’Assegurances Generals FC Ordino també ha caçat al futbol català amb el central Lorente del Tibidabo, el lateral Aleix de l’Artesa i sobretot, el capità i golejador del Mataró, Marc Aranyó. Per compensar, ha donat tres baixes.
 
L’FC Encamp manté la seva política de fitxar joves promeses andorranes i s’ha fet amb els internacionals sub-21 Jordi Rodríguez (porter) i Albert Reyes, a més de dos jugadors que provinent del futbol argentí.
 
Qui encara no ha fet els deures és la Penya Encarnada. Ha donat cinc baixes i està tramitant l’entrada de cinc jugadors amb els quals ha arribat a un acord, però encara no tenen tramitada la llicència federativa. Amb tot, té fins diumenge per oficialitzar els seus fitxatges.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT