PUBLICITAT

Arcalís

Poder transalpí

Itàlia acaba com a campiona, en una última jornada on Mijares finalitza quarta

Per #GASS

L’equip andorrà mostra la bandera tricolor a la cerimònia de cloenda.
L’equip andorrà mostra la bandera tricolor a la cerimònia de cloenda. | Tony Lara
El Trofeu Borrufa va concloure amb una actuació discreta dels esquiadors nacionals. Només amb la medalla de plata de Carla Mijares. Qui va marcar territori va ser Itàlia, que en l’any del seu retorn va demostrar que és tota una potència de l’esquí alpí mundial, proclamant-se campiona de la 24a edició. I a més va fer-ho amb força diferència.
 
L’equip d’Itàlia 1 va vèncer amb un total de 390 punts. Per trobar al segon classificat s’ha de baixar fins els 258, per a Espanya 1. Tercer va ser Gran Bretanya amb 249. L’equip d’Andorra 1 va concloure novè (121) i Andorra 2 21è (20). A la darrera jornada Arcalís va acollir dues curses. Al supergegant sub-16 va guanyar l’italià Lucca Benetton, que va sorprendre al neozelandès Ben Richards, que s’havia imposat en el gegant i que en aquesta ocasió es va haver de conformar amb la segona plaça. Tercer va ser l’estoni Laine Tormis. Albert Torres va ser el més destacat dels andorrans amb una quinzena plaça. En categoria femenina també va haver-hi triomf transalpí. Va vèncer Benadetta Marrai, seguida per l’espanyola Carmela Olmo i la britànica Alicja Krahelski. Zoe Ramírez va ser divuitena.
 
Al supergegant sub-14, el xilè Nicolas Pirozzi i el francès Bejamin Hoareau es van jugar la victòria a Vallnord. Si dimecres va vèncer el gal el campió, en aquesta ocasió va ser el sud-americà per només dues centèsimes. El tercer lloc l’ocupava el belga Guido Wurges. Roger Bartumeu va concloure a la setena plaça. La italiana Anna Momicchioli, que s’havia adjudicat el primer dia el gegant, va repetir triomf. Segona va ser la danesa Clara-Marie Vorre i tercera l’espanyola Irena Ziach. Carla Mijares va ser quarta. Per la tarda es va realitzar a la plaça Major d’Ordino la cerimònia de cloenda amb la participació de totes les delegacions participants.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT