PUBLICITAT

Andorra la Vella

Partit per confirmar

Els tricolors tenen l’oportunitat de distanciar-se d’un dels rivals de baix i donar continuïtat al matx contra el Martinenc

Per JOAN JOSEP BLASCO

Arturo encara porteria en el partit contra el Martinenc.
Arturo encara porteria en el partit contra el Martinenc. | J.J.B.
Amb plenitud de confiança pel darrer precendent a la Lliga afronta l’FC Andorra el partit de diumenge al camp del Girona FC B, l’avantpenúltim classificat. La victòria que va assolir el cap de setmana passat davant l’FC Martinenc, per com es va produir i tenint en compte els darrers esdeveniments, fa afrontar el matx amb el convenciment de tornar amb els tres punts si les coses es fan de la forma correcta sobre el terreny de joc.
 
El filial gironí està passant per un mal moment, el que li complica la situació a la classificació. Necessita reaccionar de forma imperiosa per no enfonsar-se encara més. «Ocupa una posició que no s’ajusta a la seva realitat. És un equip de molt nivell, que fa un futbol atractiu, amb jugadors joves de qualitat», assegura el tècnic tricolor, Justo Ruiz. El Girona B arriba a la cita sense saber el que és guanyar a les últimes cinc jornades, amb tres empats seguits i als últims dos enfrontaments va perdre. No coneix la victòria des de fa just dos mesos.
 
Després d’un parell de setmanes amb diferents circumstàncies, des de la inesperada derrota al camp del CE Abadessenc, l’ajornament del partit amb la UE Tona i la marxa de Riera, arribava un matx complicat que els tricolors van saber guanyar amb solvència. «Es va demostrar davant un rival com el Martinenc, on vam fer el millor partit de la temporada. Va ser el més complert i vam generar moltes ocasions», admet Ruiz, que per tal i com ha anat rendint l’FC Andorra considera que «aquesta temporada amb els rivals més forts traiem millor nota». I ara arriba un contrincant dels que es troba per sota, el que no porta cap excés de confiança tenint en compte el que va succeir dues setmanes enrera a Sant Joan de les Abadesses. L’objectiu és el «d’allunyar-nos de la part baixa», i per fer-ho possible s’han d’anar sumant triomfs, ja que la taula classificatòria «cada setmana pot canviar. Guanyar et posa a prop de la part alta i perdre de la baixa».
 
Robert i Leo són baixa per lesió, mentre que Victor Hugo i Oriol són dubte fins a darrera hora perquè estant passant un procés gripal. La convocatòria es torna a complicar per a l’entrenador, que confia en poder reforçar l’equip les pròximes setmanes, amb l’arribada d’un jugador per línia: «S’ha de fitxar perquè sinó ens costarà arribar amb garanties a final de temporada». I més destacant  que la resta de clubs estan fent moviments a les seves plantilles: «Tots han fet algun fitxatge».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT