PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Andorra Airlines connectarà l’aeroport amb Europa

La companyia oferirà vols a diverses ciutats ampliant els itineraris

Per EL PERIÒDIC

Dia a de la inauguració de l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell.
Dia a de la inauguració de l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell. | TONY LARA
La companyia aèria Andorra Airlines va anunciar ahir que a partir del mes d’abril connectarà amb vols regulars l’Aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell amb diverses ciutats europees.
 
Tanmateix, en la presentació, Andorra Airlines donarà a conèixer les destinacions dels seus vols, així com la data d’inici de les operacions a l’aeroport pirinenc, segons ha informat la companyia. 
 
D’aquesta manera, la nova companyia es presentarà públicament el pròxim dimarts al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. L’acte comptarà amb l’assistència del president i CEO d’Andorra Airlines, Jordi Soriano, la vicepresidenta de la companyia, Heloísa Oliveira, el president d’Aeroports de Catalunya i secretari de Territori i Moobilitat de la Generalitat, Ricard Font, el ministres de Turisme i Comerç, Francesc Camp, i el ministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, entre altres.
 
Aeroport / Tot i les noves inversions que mostra Andorra Airlines vers l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell, continua la polèmica per saber si en un futur l’aeroport podrà acollir vols durant la temporada d’hivern, ja que a hores d’ara, l’aeroport no disposa dels mecanismes necessaris per operar vols en meteorologies adverses o temporals d’hivern. D’aquesta manera, s’espera reactivar els vols un cop arribi la calor i es puguin fer operacions sense risc. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT