PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Denuncien la publicació d’una foto de la noia morta a l’N-145

Els Mossos investiguen l’origen de la imatge que circula a les xarxes

Per R. M. S.

El vehicle accident, el dia dels fets el passat divendres.
El vehicle accident, el dia dels fets el passat divendres. | J. R.
La família de la noia morta en l’accident del passat divendres a la N-145 ha denunciat davant dels Mossos d’Esquadra que una foto del cos està circulant per diferents xarxes socials. D’aquesta manera, la família espera que s’aturi la difusió d’aquesta imatge.
Segons les fonts consultades, la imatge va ser presa en el lloc dels fets, i posteriorment ha començat a difondre’s sense que se sàpigui l’autor ni qui n’ha fet la difusió. La família va mostrar ahir la seva indignació per aquests fets i espera que, amb la denúncia feta, s’aturi la publicitat de la imatge i es busqui a l’autor dels fets. Els Mossos d’Esquadra treballen en aquest sentit per trobar-ne l’autor.
 
L’accident del passat divendres va commocionar Andorra i la Seu d’Urgell en resultar morta una noia que anava a l’institut de la Seu, Joan Brudieu, en un dels vehicles accidentats. En la topada es van veure involucrades altres tres persones. Els fets van ocórrer passades les 8.30 del matí, i gairebé fins el migdia la carretera va romandre tancada al trànsit. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT