PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

L’ajuntament homenatja a 41 esportistes de la Seu

El Servei d’Esports organitza un acte institucional pels commemorats

Per EL PERIÒDIC

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell.
L'Ajuntament de la Seu d'Urgell. | TONY LARA
El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha organitzat per demà un acte institucional presidit per l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament urgellenc, Isidor Alberich, per retre un reconeixement públic a tots aquells esportistes, equips i clubs urgellencs que han assolit resultats rellevants al llarg del passat any, segons ha informat l’ajuntament urgellenc. 
 
En aquest acte, que s’iniciarà a les sis de la tarda i tindrà lloc a la sala la Immaculada de la capital alturgellenca, es retrà homenatge a 41 esportistes de la Seu. Aquesta jornada és el primer dels dos actes de reconeixement que l’Ajuntament de la Seu celebrarà anualment. Aquest primer té lloc durant el mes de gener que serveix per recollir els èxits d’aquelles disciplines que competeixen en anys naturals. L’altre, que tindrà lloc al mes de juny, se celebrarà les fites de final de temporada.
 
Al respecte, Alberich, explica que s’han organitzat «aquests actes amb l’objectiu d’institucionalitzar aquesta trobada ja que, sortosament, cada cop és més freqüent que esportistes, clubs i equips de la nostra ciutat assoleixin èxits esportius de gran volada». Per aquest motiu, «es va considerar més adient realitzar un acte conjunt, amb prou ressò i transcendència, que no pas un reguitzell d’actes sense la repercussió i atenció de tots els que seran diumenge a la sala de la Immaculada». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT