PUBLICITAT

Dos anys del servei 'Diaris del Món' a la Biblioteca de la Seu

  • El sistema permet consultar en format paper rotatius d'arreu del món
  • El centre també continua disposant de l'edició impresa d'EL PERIÒDIC
IGNASI CERVERA
LA SEU D'URGELL

Periodic
La façana de la Biblioteca Comarcal Sant Agustí de la Seu d'Urgell. Foto: EL PERIÒDIC

El servei Diaris del Món, de la la Biblioteca Comarcal Sant Agustí de la Seu d'Urgell, compleix aquests dies dos anys de funcionament. El sistema permet accedir a un ampli ventall de premsa internacional del dia en format paper, amb països d'arreu del món i en la seva llengua original.

Més concretament, aquest servei, que és utilitzat per un bon nombre de ciutadans provinents de diferents països, es pot oferir gràcies a la tecnologia via satèl.lit. Des de la biblioteca es pot accedir a les versions del dia d'uns aproximadament 200 diaris de 60 països i en 20 llengües diferents. S'imprimeixen a mida real (DIN A3) els diaris que més s'ajusten al perfil dels usuaris i que tenen més demanda.

El servei Diaris del Món permet obtenir una còpia exacta de l'edició en paper tal com si s'adquirís al país d'origen. Això dóna un gran valor d'actualitat, més enllà de les edicions digitals dels mateixos diaris, que normalment són resums de l'edició en paper. La idea és especialment útil per a la població d'origen immigrant, però també per a usuaris generals que volen conèixer l'actualitat d'altres països.

OFERTA A LA MIDA
La biblioteca posa a disposició sis capçaleres impreses en diferents dies de la setmana que es poden ampliar tenint en compte l'actualitat i el possible interès o peticions dels usuaris de la biblioteca. Igualment, la Biblioteca de Sant Agustí continua oferint l'edició impresa d'EL PERIÒDIC D'ANDORRA. El centre segueix rebent el rotatiu, ja que ha constatat que hi continua havent interès per part dels lectors i usuaris.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT