PUBLICITAT

CANILLO

Les escoles de Canillo, en funcionament el curs vinent

L’ampliació de l’escola andorrana i francesa finalitzarà a l'agost i podrà acollir fins a 450 alumnes.

Per EL PERIÒDIC

Un moment de la visita a les obres de les escoles de Canillo, ahir.
Un moment de la visita a les obres de les escoles de Canillo, ahir. | ANA / M. B.
L’ampliació de l’escola andorrana i francesa de Canillo finalitzarà el proper mes d’agost i podrà acollir fins a 450 alumnes. El cap de l’Executiu, Toni Martí, i el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, van visitar ahir al matí les obres aprofitant que el líder de l’Executiu es desplaçava a la parròquia per dur a terme la reunió amb els cònsols i la Secretària d’Estat de Relacions Institucionals, Consol Naudi, per parlar de les transferències i les competències del comú canillenc.

Els treballs, que estava previst que s’allarguessin durant 24 mesos i que finalment estaran finalitzats abans del previst –entre 19 i 20 mesos–, permetran que el curs 2016-2017 ja es puguin utilitzar els nous espais. Torres va explicar que amb aquesta intervenció es podran treure els últims prefabricats que queden al país. Així mateix, el ministre d’Ordenament Territorial va recordar que les obres han tingut un import de 4,9 milions d’euros.

Amb la visita, Martí i Torres van poder comprovar in situ que les obres de l’escola de la parròquia avancen a bon ritme i que, fins i tot, finalitzaran abans del que estava previst. Es tracta de l’ampliació de l’actual centre educatiu que permetrà que estigui tot interconnectat.

Està previst que els operaris d’Educació habilitin les aules durant el proper mes d’agost perquè les noves instal·lacions entrin en ple  funcionament amb professors i alumnes durant el curs que ve. A més, el nou centre respectarà tots els requisits en matèria d’eficiència energètica.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT