PUBLICITAT

Escales-Engordany

El canal #0 serà disponible a Som TV avui, a partir de les 20.30 hores

La nova oferta inclou programes en directe per a tots els públics

Per EL PERIÒDIC

Som Televisió
Som Televisió | ANA
Els usuaris de Movistar + podran gaudir, a partir de dos quarts de vuit del vespre, d’un nou canal televisiu l’oferta del qual se centra en proporcionar programes en directe aptes per a tota la família i que s’emeten durant tota la jornada.
 
A partir de les 20.30 hores d’avui, la graella de Som Televisió inclourà el canal #0, freqüència que substituirà Canal+ al dial 1 de l’oferta de Movistar+ de Som Televisió, segons va informar ahir la parapública a través d’un comunicat de premsa. Per tenir accés a aquesta nova via d’emissió, els abonats al paquet Movistar + únicament hauran de desconnectar el descodificador de televisió per trobar la nova oferta al llistat de canals en engegar de nou l’aparell.
 
Proposició generalista/ Segons detalla Som Andorra Telecom a través del mateix comunicat, el nou canal #0 és una freqüència de caràcter generalista amb què l’espectador mantindrà l’accés a programes com Informe Robinson, El dia después, El dia del Fútbol, Fiebre Maldini, Generación NBA o Eurofighters, per exemple. A més, podrà veure programes en directe durant la setmana i aptes per a tots els públics. Durant aquest any, noves incorporacions se sumaran al servei de televisió. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT