PUBLICITAT

Girona

L’FC Andorra pateix la derrota més dura de la temporada

Els tricolors reclament dos penals, un a cada part, que l’àrbitre va decidir no xiular

Per #GASS

Ludo condueix l’efèrica en el partit contra el Martinenc.
Ludo condueix l’efèrica en el partit contra el Martinenc. | J.J.B.
Acostumat a guanyar o perdre els partits per la mínima, l’FC Andora es va trobar amb l’impacte de perdre de forma clara amb el Girona FC B (3-0). Va ser un cop dur, però sobretot pel resultat, ja que per joc i ocasions el marcador podria haver estat molt diferent.
 
Els tricolors van estar ben posicionats des d’un inici i arribant a la mitja hora, en una jugada d’estratègia a la sortida d’un córner, Emili enviava la pilota al travesser. Del que podria haver estat el gol visitant, es va passar al del local. En la següent jugada Arroyo aconseguia posar per davant als gironins amb una vaselina. Va ser tot plegat un minut boig, perquè aprofitant que els jugadors rivals celebraven el gol al seu camp els andorrans servien ràpid de mig camp, i en un u contra u Arturo era objecte de penal, que l’àrbitre no xiulava, i que va ser protestat.
 
En la represa, l’FC Andorra es va trobar amb l’entrebanc inicial del gol de Gelmà al minut 50. No es va venir a baix, i seguia triangulant. Així arribava la reclamació del segon penal de la tarda. Aquest cop el va rebre Cisteró, i el col·legiat tampoc va decidir-se a xiular-lo. Sebas va tenir la millor ocasió i la sentència arribava al 82. En una jugada ràpida Sanding feia el tercer. El matx quedava finiquitat.
 
A pesar de la claredat de la derrota l’entrenador dels andorrans, Justo Ruiz, no veia les coses negres després de l’enfrontament. «No hem fet un mal partit. El resultat és un càstig massa gran pels mèrits d’uns i altres», indicava el tècnic, que remarcava els instants en què van arribar els gols: «En els moments més importants del partit han estat més encertats que nosaltres». La sensació és la d’estar «tranquils perquè l’equip ha treballat bé».
 
Els resultats que es van produir en la jornada deixen a l’FC Andorra en una situació molt similar a la que començava la jornada, mantenint les distàncies amb els equips que es troben en posicions de descens. Tampoc perd cap plaça a la classificació. Dissabte vinent tindrà l’oportunitat de donar un pas endavant, perquè no hi ha jornada i recupera el partit contra la UE Tona, que arribarà amb opcions de posar-se líder en solitari.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT