PUBLICITAT

Santa Coloma

Triomf sofert en el debut de Cañete

S’imposa per la mínima a l’Ordino amb un gol a l’inici del segon temps de Villanueva, que també s’estrenava amb el Lusitans

Per #GASS

Maciel no perd de vista a Jeferson per poder frenar la jugada de l’ordinenc.
Maciel no perd de vista a Jeferson per poder frenar la jugada de l’ordinenc. | Tony Lara
La Lliga Grup Becier tornava a posar-se en marxa després de més d’un mes aturada. L’FC Lusitans Les Barques afrontava el primer matx de l’any amb l’Assegurances Generals FC Ordino, amb Raúl Cañete estrenant-se a la banqueta. Va iniciar aquesta etapa amb bon peu, amb una victòria que va ser patida.
 
El Lusitans compta amb una plantilla llarga, però en aquesta ocasió es va trobar amb cinc absències. Dues eren per sanció, d’Aguilar i Leo, mentre que tres eren de noves incorporacions del mercat d’hivern. Mateo, Riera i Diop no van poder entrar a la convocatòria perquè no compten encara amb el trànsfer. El conjunt de Cañete es posava per davant amb una diana de Maciel a la sortida d’un córner al minut 13. El gol va donar confiança i el domini es va fer més evident per part del Lusitans, que podria haver fet el segon. Però el que va estar a punt de produir-se va ser l’empat. Camí assistia a Vilardell, que es trobava amb l’encert del porter per desfer el perill. L’Ordino va anar guanyant terreny al rival, acostant-se a la porteria contrària fins que al 41 Camí aconseguia fer l’empat aprofitant la passada de Luque. Encara va donar temps per a que Dos Reis fes lluir a Domingo en el llançament d’una falta.
 
Començava la segona part i el Lusitans es va trobar marcant el segon gol. Era al minut 47. Villanueva, que debutava en aquest partit, marcava de cap aprofitant la centrada de Molina. L’enfrontament es va obrir i els dos conjunts van tenir l’opció de marcar. La més clara per part ordinenca va ser en el llançament d’una falta de Miguel Ángel. L’esfèrica s’escapava pocs centímetres per sobre el travesser. La mínima diferència en el marcador va fer que fins al xiulet final de l’àrbitre hi hagués neguit pel resultat.
 
«Ha estat una victòria molt treballada», assenyalava Cañete. La seva arribada al club va ser precipitada per la marxa de Jordi Pascual i Xavi Roura i en només quatre dies va haver de preparar al matx. «Ha estat una setmana complicada per als jugadors pels canvis que s’han produït. Es veien nervis al camp i hem comès algunes errades no forçades» fruit d’aquesta conseqüència, però ho van poder solventar: «El més important eren els tres punts perquè tots els de dalt han guanyat». El tècnic està segur que l’equip anirà a més perquè «hi ha un marge de millora encara molt gran. Els jugadors tenen moltes ganes de treballar i en el partit s’ha notat, perquè ho han donat tot per tal d’aconseguir sumar la victòria».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT