Courrieu rebaixa punts en descens a la Copa d’Europa

Kevin obté una 59a posició a Sarntal per davant d’Oliveras

Carola Vila, després d'acabar una de les curses de la Copa d'Espanya, el cap de setmana passat a Naturalandia. | Montserrat Altimiras
Kevin Courrieu va assolir ahir a Sarntal (Itàlia) la 59a posició en el primer descens de Copa d’Europa a 3.33 del vencedor, l’austríac Frederic Berthold, i va obtenir 55,31 punts FIS que milloren els 59,30 que té. Courrieu va acabar per davant de Marc Oliveras, que va pagar una mala sortida amb la 61a posició i Mati Vargas va acabar el 89è amb 79,15 punts, una lleu millora dels 84,89 que acumula. Avui hi ha previst el segon descens.

A Sestriere (Itàlia), Carmina Pallàs continua guanyant confiança i ahir va ser la 34a en un gegant FIS, Sissi Hinterreitner va ser la 41a amb el dorsal 76 i Sara Raméntol no va acabar la primera mànega.

En fons hi havia Copa d’Espanya el cap de setmana a la Rabassa. Dissabte, en esquí cros patinador –disciplina olímpica per a Lillehammer–, Carola Vila va ser la segona i diumenge Ireneu Esteve va ser guanyar els 15 km. patinador i Vila també va imposar-se en fèmines, als 5 km. patinador.

D’altra banda, divendres se celebrarà el sopar de la Nit de l’Esquí que organitza la FAE a l’Sport Village de Soldeu amb caire solidari, ja que es recaptaran fons per als seus corredors.