PUBLICITAT

Andorra La Vella

Robots balladors, futbol amb mans i carreres de drons

El Prat del Roure acull la setena edició del Saló del Videojoc i Internet d’Andorra Telecom

Per ESTEFANIA GRACIA

Membres d’un torneig celebrat durant la passada edició del Saló del Videojoc i Internet.
Membres d’un torneig celebrat durant la passada edició del Saló del Videojoc i Internet. | TONY LARA
Robots que ballen a ritme de blues i rock and roll, partits de futbol on els jugadors es controlen a través d’un aparell mòbil o carreres de drons rodadors, aquests són alguns dels projectes que portarà enguany la setena edició del Saló del Videojoc i Internet d’Andorra Telecom.
 
Així, durant els dies 12, 13 i 14 de febrer, les instal·lacions del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany acolliran 70 punts de joc diferents i 13 tornejos per als amants del món tecnològic i curiosos que s’hi vulguin apropar. 
«El Saló del Videojoc ja és un acte consolidat», segons va destacar ahir durant la presentació de la jornada el director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal. Per aquest fet, «el nostre objectiu no és superar els 6.000 visitants d’edicions anteriors o els 800 inscrits als tornejos». «Amb aquestes activitats nosaltres busquem la satisfacció dels assistents i que l’esdeveniment es converteixi en un indret de referència pels amants del món tecnològic i del videojoc», va concloure Nadal.
 
Novetats d’aquest any / Una de les atraccions principals d’aquesta setena edició seran les innovacions tecnològiques i les activitats robòtiques que es plantejaran durant els tres dies de jornada. 
S’habilitarà especialment una zona per poder incloure aquests nous aspectes com l’exposició del robot NAO, carreres de drons de terra –ja que primer «vam estudiar la possibilitat de fer carreres amb drons voladors, però per seguretat vam veure que era millor que no volessin»– o partits de futbol amb robots dirigits per les mans dels jugadors.
 
Així mateix, Nadal va destacar que hi haurà una zona de Star Wars Battlefront, un ring virtual de boxa (que s’afegirà a les activitats d’esports de basquet i tennis que en altres anys han tingut força afluència) i una zona de realitat virtual, on es podrà gaudir d’una experiència hiperrealista amb un escenari encara per confirmar, ja que s’està plantejant la idea de dur als assistents a un món de terror virtual, «però encara ho estem sospesant perquè pot ser una activitat una mica forta i no seria per a tots els públics», va remarcar Nadal. 
 
D’altra banda, també hi haurà el joc Guitar Hero Live, una Zona infantil Kinect Adventures i Minecraft i PCs de darrera generació. Per acompanyar als assistents durant la jornada i facilitar l’utilització de tots els espais i jocs, hi haurà un total de 10 voluntaris que s’encarregaran d’amenitzar i guiar les activitats.
 
 A més, el Salò del Videojoc i Internet s’acompanyarà d’un concurs de fotografia, on l’assistent que pengi una foto de la jornada als seus perfils de Twitter, Facebook o Instagram amb el hashtag #PlaySVJ2016 i rebin més m’agrada podrà guanyar un Joc Star Wars Battlefront per PS4.
 
Com cada any, durant aquesta edició Andorra Telecom també oferirà unes samarretes solidàries al preu de dos euros i destinarà el cent per cent de la recaptació a l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT