PUBLICITAT

Barcelona

Mor el jove de Gijón accidentat a les pistes

Els fets van tenir lloc dimecres cap a les deu del matí a la pista negra de les Antenes

Per EL PERIÒDIC

Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona | EL PERIÒDIC
El jove asturià de 19 anys que va patir un accident la setmana passada a Grandvalira va morir ahir després d’haver estat ingressat a l’Hospital Santa Creu i San Pau de Barcelona en estat de gravetat extrema, segons van informar diversos mitjans asturians. El jove, estudiant de Medicina a la Universitat d’Oviedo, va ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’hospital barceloní després de ser atés pels equips d’emergència de les pistes andorranes i traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell (HNSM). 
 
L’accident va tenir lloc dimecres cap a les deu del matí a la pista negra de les Antenes. Tot i que el jove portava casc en el moment dels fets, la forta caiguda i l’impacte directe contra la neu li va provocar un traumatisme cranial molt greu. Per socórrer al jove, els serveis mèdics de l’estació van activar l’helicòpter, que va traslladar la víctima fins a l’HNSM. 
 
Així, després d’analitzar la gravetat de la situació i fer una primera atenció, els metges van comprovar que el jove es trobava en un estat molt crític i cap al migdia es va decidir traslladar a l’accidentat en l’helicòpter fins a l’hospital barceloní de Sant Pau. Les primeres investigacions apuntaven que la causa de l’accident podia ser un excés de velocitat, tot i que el cas continua obert per contemplar altres fets que puguin esclarir el succés. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT