PUBLICITAT

Madrid

El CDI amb Espanya, debatut a Madrid

Realitzat un col·loqui al voltant de les oportunitats de negoci que sorgeixen a Andorra

Per EL PERIÒDIC

el presiden de la CEA, Xavier Altimir.
el presiden de la CEA, Xavier Altimir. | TONY LARA
La Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE) va celebrar a la seva seu de Madrid, un col·loqui al voltant de les oportunitats de negoci que sorgeixen a Andorra. Aquestes oportunitats, van assegurar ahir, sorgiran fruit del nou marc fiscal amb Espanya i del CDI (Conveni de no Doble Imposició) que entrarà en vigor aquest mes de febrer.
 
L’acte va ser promogut per DJV Advocats i el seu despatx associat a Andorra, Augé Grup i va comptar amb la col·laboració de la CEOE, la Confederació d’Empresaris d’Andorra (CEA) i el Consell General de
Economistes. Durant l’obertura de l’esdeveniment, Pilar González de Frutos, presidenta de la comissió fiscal de la CEOE va destacar que «la incorporació d’Andorra al corrent de col·laboració interestatal suposa situar-se entre els països de capçalera a nivell internacional».
 
Xavier Altimir, president de la CEA, va destacar, sobretot, la creació de l’IRPF l’any 2015 per a completar el marc fiscal andorrà. A més, van intervenir com a ponents experts fiscalistes com Peré Augé, vicepresident executiu de la Comissió de Relacions Institucionals de la CEA, que va destacar que l’objectiu d’Andorra ha estat igualar fiscalment els països del seu entorn, mitjançant els convenis d’Intercanvi d’informació i convenis de doble imposició.  A més, va puntualitzar, que «el tipus impositiu de l’impost de Societats és del 10% amb incentius fiscals per a les societats d’explotació d’intangibles, societats de comerç internacional i les societats de gestió en  inversió financera».  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT