PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

Compromís X La Seu insta l’Ajuntament a reclamar

La Generalitat deu, aproximadament, 1,7 milions de € al consistori

Per EL PERIÒDIC

Imatge contrapicada de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.
Imatge contrapicada de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. | Compromís X La Seu
El grup municipal Compromís X La Seu presentarà una moció en el proper Ple municipal on s’exposarà una proposta d’acord per sol·licitar al nou Govern de la Generalitat de Catalunya un calendari de pagament del deute pendent amb l’Ajuntament.
Segons un comunicat que va emetre la formació, el deute que té la Generalitat de Catalunya amb l’Ajuntament de La Seu és de, aproximadament, 1.700.000 euros, que correspon en part al capítol quatre i al capítol set del pressupost.
En la nota emesa per Compromís X La Seu, aquest deute de la Generalitat té «una repercussió clara en la tresoreria del nostre consistori, generant clars perjudicis al funcionament del dia a dia». Un dels exemples més clars, van apuntar, és la contractació de dos pòlisses de crèdit d’un milió d’euros cadascuna.
Aquest perjudici implica, segons van exposar en el citat comunicat, unes despeses financeres assumides per l’Ajuntament de La Seu que es podrien gastar «en altres partides més productives i que afectin directament als serveis oferts als veïns i veïnes de la nostra població».
El portaveu de Compromís X La Seu, Òscar Ordeig, va afirmar que creu que «degut a que recentment ha canviat el Govern de la Generalitat i, paral·lelament, la conjuntura econòmica està canviant, creiem que és el moment de reclamar aquest deute».
 
PUBLICITAT
PUBLICITAT