PUBLICITAT

LLEIDA

Uns seixanta agents turístics indis visiten la Vall d’Aran

El viatge té com a objectiu promocionar les comarques de Lleida com a oferta complementària a Barcelona

Per EL PERIÒDIC

Els operadors turístics indis, a Baqueira.
Els operadors turístics indis, a Baqueira. | ACN
Una seixantena d’operadors de turisme de negocis de l’Índia van estar la setmana passada fent un viatge de familiarització a Catalunya, per conèixer propostes turístiques complementàries a l’oferta de turisme de negocis. 
Durant el cap de setmana han visitat la Vall d’Aran, on han pogut conèixer el conjunt de l’oferta turística aranesa i de manera directa l’estació d’esquí de Baqueira Beret i el conjunt d’activitats complementaries que s’hi poden practicar  a l’entorn de la neu. A més, divendres a la tarda es van desplaçar fins a la comarca de la Noguera, on van visitar el monestir de les Avellanes, al municipi d’Os de Balaguer.
La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, ha participat en l’organització d’aquest viatge de familiarització amb la finalitat de promocionar l’oferta turística de les comarques de Lleida com a proposta complementària a la ciutat de Barcelona per a l’acolliment de grups que assisteixen a congressos, trobades o incentius. L’objectiu del viatge dels delegats de la Network of International MICE Agents (NIMA) de l’Índia és posicionar Catalunya com una destinació ideal per al turisme de negocis. Cal recordar que es tracta del grup més important d’operadors turístics del mercat hindú especialitzats en turisme de negocis que mai ha visitat Catalunya.
Els agents indis van començar el seu viatge el dimarts passat a Barcelona, on van participar en una trobada comercial amb una vuitantena d’empreses catalanes. A partir d’aquí, la delegació índia s’ha anat desplaçant per diferents llocs de Catalunya.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT