PUBLICITAT

Escales-Engordany

Els encants de Sant Antoni d’Escaldes recapten 5.275 euros

Els diners van destinats íntegrament a Càrtias parroquial

Per EL PERIÒDIC

Un moment de la subhasta dels encants de Sant Antoni, ahir.
Un moment de la subhasta dels encants de Sant Antoni, ahir. | ANA / G.LL.T.
Els encants de Sant Antoni d’Escaldes-Engordany han aconseguit recaptar enguany fins a 5.275 euros. Els diners recollits aniran íntegrament destinats a Càritas parroquial. 
La tradicional subhasta es va celebrat ahir al matí al davant de l’església de Sant Pere Màrtir i va comptar amb la presència de mig centenar de persones. Els participants van oferir importants quantitats de diners pels diferents lots que es van treure a subhasta, conformats principalment per embotits, vi i licors així com productes de brioixeria i pastisseria. 
 
Des del comú de la parròquia escaldenca van destacar que el fet que l’edició d’enguany dels encants hagin caigut enmig del cap de setmana de les festes de Carnaval va provocar que a la subhasta hi hagués menys gent que en altres ocasions. Tot i això, van assegurar que la xifra dels 5.275 euros recaptats –que també és una mica inferior que la de l’any passat– és molt bona tenint en compte aquests condicionants.
 
La cònsol major de la parròquia, Trini Marín, va destacar que aquesta és una tradició «que s’ha de continuar mantenint, ja que fa molts anys que es realitza i compta amb la participació de molta gent d’Escaldes». Després de la subhasta, l’Esbart Santa Anna va oferir una actuació. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT