PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Escaldes prepara un pressupost «més ambiciós i amb més inversió»

Marín va insistir que el comú no ha rebut cap demanda formal de terreny per ubicar l'heliport

Per EL PERIÒDIC

Els cònsols d’Escaldes-Engordany, Trini Marín i Marc Calvet.
Els cònsols d’Escaldes-Engordany, Trini Marín i Marc Calvet. | ANA/G.LL.T
El Comú d’Escaldes-Engordany enllesteix aquests dies l’elaboració del pressupost del 2016, que preveu aprovar a mitjans d’aquest mes. Tal com va explicar ahir en declaracions a l’ANA la cònsol major de la parròquia, Trini Marín, es tracta d’un pressupost «molt més atrevit i ambiciós perquè hi ha més inversió». L’objectiu és acabar-lo de treballar aquesta propera setmana per poder-lo dur a aprovació la següent, va apuntar.
La cònsol major va destacar que la major dificultat que estan tenint enguany per confeccionar el pressupost és l’entrada en vigor de la Regla d’or que els obliga a fer una previsió d’inversions a quatre anys vista. Tot i que no va voler avançar encara les xifres, va exposar que en aquest primer any del seu segon mandat la finalitat és que «ja es vegi molta inversió a la parròquia».
Entre els projectes que es tiraran endavant aquest any, Marín va confirmar el concurs d’idees per Vivand, la separativa i l’embelliment de les voravies a l’avinguda del Fener, l’obertura del carrer Sant Antoni, així com el manteniment i l’embelliment de voravies d’altres trams de carrer de la parròquia. Pel que fa a l’aparcament de la part alta, va descartar que les obres comencin enguany, ja que abans «hi ha molta feina administrativa que s’ha de fer».
En relació a la ubicació de l’heliport, Marín va insistir que el comú no ha rebut cap demanda formal de terreny per part del Govern i va deixar clar que si arriba aquesta demanda «es respectarà la voluntat de la ciutadania».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT