El VPC continua la mala dinàmica i suma la vuitena derrota seguida

Obté un punt de bonus defensiu en un partit que al descans guanyava 6-13

Per #GASS

Acció del partit entre el VPC i el Tarascó.
Acció del partit entre el VPC i el Tarascó. | Emilio Prenas
Segueix de capa caiguda. El VPC va perdre al camp del Toulouse Electrogaz Club (23-18), el que li complica encara més el futur. Són ja vuit les derrotes que acumula de forma consecutiva. Si més no, va tornar amb un punt de bonus defensiu.

Va ser un matx competit. En dues ocasions els gals es van posar per davant mitjançant penalitats, i les dues vegades amb els xuts Simon empatava. Els andorrans van marxar al descans amb avantatge (6-13), amb una un assaig d’Alieu transformat per Simon. Als cinc minuts de la represa els locals empataven amb una marca tranformada. Però el VPC no va baixar la guàrdia i Jonathan García aconseguia un assaig, que no es veia complementat amb el xut posterior. Abelló es lesionava i el Toulouse Electrogaz es posava per davant amb un assaig transformat. Sentenciaven el partit una un nou cop de càstig.

«Hem jugat bé però hem comes un parell d’errades que han estat decisives», assegurava després del matx el tècnic andorrà, Manuel Romo, que està esperant poder tornar a jugar a l’Estadi Nacional, perquè «queda clar que serà difícil invertir aquesta tendència jugant fora. És un calendari que no ens ha anat gens bé». Al VPC encara li queda jugar un quart partit seguit a domicili, diumenge vinent a Tarascó.